JA SE ZOVEM SNEŽANA, ZOVU ME SNEKI, IMAM 29 GODINA I ŽELIM UPOZNAVANJE I DRUŽENJE - Najnovije Vijesti

JA SE ZOVEM SNEŽANA, ZOVU ME SNEKI, IMAM 29 GODINA I ŽELIM UPOZNAVANJE I DRUŽENJE

MOJ LIK
Svakom muškarcu je drago pronaći zagonetke okružen djevojkom koja očarava samo svojim pogledom) Ne želim ovisiti o muškarcu, ali sam u isto vrijeme spreman pomoći svom partneru u poslu ili obiteljskim stvarima. Ne volim da me lažu i sama to nikad ne radim, mislim da je bolje reći istinu u lice, ne skrivajući je iza tone nepotrebnih riječi i natuknica. Ne mogu stalno sjediti na jednom mjestu, stalno mi treba kretanje ili neka vitalna stvar. Moći ću te natjerati da izgoriš u našoj vezi i pružiti ti potrebnu diplomu! Društvena sam i vesela. Uvijek sam dobro raspoložen. Moj optimizam mi uvijek pomaže i vodi me u dobro raspoloženje. Osim toga, pametan sam, svrhovit i vrijedan. Ja sam dobra majka za svog sina.

STA ME INTERESUJE
Ponekad se možete umoriti i od aktivnosti, pa mi meditacija i joga pomažu u tome. Također pokušavam uložiti svu svoju energiju u korisnu stvar, to može biti običan sport ili jahanje) Također sam usko povezana s glazbom, u slobodno vrijeme vježbam vokale i sviram klavir.. Smiješno je kako nam pjesme mijenjaju živi, zar ne? Volim izmišljati i eksperimentirati, slagati i birati.. Još jedna moja aktivnost koja mi pričinjava zadovoljstvo je kuhanje ukusnih jela. Također volim smišljati nove recepte, miješati sastojke i vidjeti što će se dogoditi na Vesela sam i vesela, volim zabavu i prijateljsko društvo. Volim slušati glazbu, pogotovo ujutro kad idem na posao, glazbom dižem sebe!! Volim provoditi vrijeme u prirodi, šetati parkom, ići u kino, kazalište i na izložbe. Volim otvarati za sebe nešto novo, nove knjige, strane jezike, nova mjesta. Život je pun zanimljivih stvari. U slobodno vrijeme čitam knjige, bavim se sportom, sastajem se s prijateljima. Stvarno cijenim njihove živote, mnogi žele vidjeti i čuti “Živi i uči” su zlatne riječi!! Idealna veza Muškarac mojih snova jak duhom, hrabar i istovremeno nježan, ali ja! mora se brinuti za mene i štititi me. Mora voljeti djecu, moći pronaći zajednički jezik s njima,mora se formirati čovjek koji će svoja znanja prenijeti našoj djeci.

MOJ TIP MUŠKARCA
Uvijek sam spreman podržati svog muškarca u bilo kojem nastojanju, dat ću svu svoju ljubav i nježnost čovjeku kojeg ću voljeti. Želim upoznati čovjeka za kojeg je glavna vrijednost u životu stvoriti sebe, stvoriti obitelj i ostati blizu. Ne zanima me igranje igrica, zanima me pronalazak stvarnosti i pravih odnosa! A vi, tražite li i vi stvarnost? Cijenim smisao za humor, iskrenost i odaziv! čovjek koji pokazuje svoje talente u svim sferama života, koji se trudi razvijati i donijeti neku dobrobit ovom svijetu!Želim upoznati iskrenost, dobrotu, ozbiljne namjere, razumijevanje, srce puno ljubavi. Ako mislite da možemo stvoriti par, pišite mi. Po mom mišljenju, ovo su glavne stvari koje bi trebala sadržavati jaka veza, godine nisu. Vjerujem da pravi muškarac nije u izgledu ili godinama! Ovdje se radi o njegovom iskustvu, njegovom stavu prema životu! Ozbiljan, pozitivno pouzdan! Više volim iskrenost, povjerenje i podršku u odnosu sa svojim muškarcem. Tražim muškarca koji ima toplu i brižnu osobnost. Netko tko se voli dobro zabavljati i uživa u smijehu. Treba mi muškarac koji može biti ne samo dobar muž, već i prijatelj. Tražim partnera za izgradnju ozbiljne veze zasnovane na ljubavi, povjerenju, razumijevanju i podršci. Jeste li spremni za čudo?.

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page