JA SAM SLAĐANA, IMAM 28 GODINA. ŽIVIM I RADIM U BEOGRADU I ŽELIM DA SE UPOZNAM I DRUŽIM

Ja sam smirena žena, koja stvarno uživa u gledanju kako život prolazi, jako podržavam životne projekte ljudi, neovisna sam žena, također volim uživati u danima, otići na piće, čitati, gledati filmove koje volim putovati, ali više volim ići na kampiranje, ja sam žena koja uživa u kućanskim poslovima, biti s obitelji i više. Takođe, Ja sam sretna i društvena žena. Također sam iskren, otvoren, ljubazan. Volim život i trudim se živjeti punim plućima. Volim otkrivati nešto novo za sebe. Ne bojim se nikakvih poteškoća. Uvijek pokušavam ostvariti sve ciljeve. Sada mi je glavni cilj upoznati svog ljubavnika i izgraditi jake i lijepe odnose s njim. Nisam zahtjevna osoba i najvažnije mi je da upoznam svoju ljubav. Želim upoznati svoju ljubav na stranici za upoznavanje. I Vjerujem da slobodni muškarci traže iskrenu i pravu ljubav.Moja glavna prednost je sposobnost ljubavi, čuvanja ognjišta i odanosti mojoj obitelji. Za mene nema ništa vrednije od obiteljske tradicije i atmosfere ljubavi. Možete mi sigurno povjeriti tajne – one će ostati među nama. Najviše od svega volim stvarati sklad u odnosima, međusobno razumijevanje u obitelji i udobnost u kući.

Volim čitati, strastvena sam za kuhanje, također sam izvrstan pomagač ljudima, studirala sam psihologiju pa stvaram projekt za pomoć ljudima s problemima u životu, volim izlaziti u društvu obitelji i prijatelja.ples, umjetnost, kazališta. Pored toga jako volim raditi jogu i meditirati u slobodno vrijeme od posla, pomaže mi da potpuno ograničim svoju svijest od loših misli u glavi i problema u osobnom životu, pomaže mi i čitanje knjiga, puno je knjiga iza mene ramena, i nadam se da će ovaj popis s godinama samo rasti

Istina je da više volim biti iznenađena, ne volim stvarati prototipove, samo nam dajte priliku da se upoznamo i vidimo što će se dogoditi.Tražim pametnu osobu koja stvari može shvatiti ozbiljno, ali koja može biti duhovita. Tražim nekoga tko je nježan, brižan i pun ljubavi, tko može biti romantičan i poklanjati mi cvijeće te se sljedećih minuta šaliti sa mnom.Od djetinjstva mnoge djevojčice sanjaju o princu na bijelom konju koji će damu svog srca odvesti u vječnu bajku, gdje je sve savršeno i gdje ljubav nikada ne nestaje. Ali ja nisam takva, za mene je dovoljna uzajamna topla i iskrena ljubav, želja da se odnosi grade ciglu po ciglu, da se ne zaustavljaju pred poteškoćama, da jedno drugom daruju osmijeh i sretne trenutke ujutro Bez obzira u kojoj ste zemlji, koji jezik govorite, imate li djecu ili ne – ako ste zanimljivi, romantični, onda vas želim upoznati. Bit će mi vrlo drago primiti vašu pažnju. Stranica za upoznavanje moja je nada da ću upoznati usamljenog muškarca. jedva čekam da te vidim!

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link