ŽIVIM I RADIM U BECU, IMAM 39 GODINA I ŽELIM DRUŽENJE I UKOLIKO I TI ZIVIS U DIJASPORI JAVI MI SE”

Pozdrav, vrlo sam sretna što se mogu predstaviti, ja sam Wendy, mogu reći o sebi da jako volim plesati i oduvijek sam mislila da je ples umjetnost, to je način na koji zarađujem za život i jako sam sretna što radim ono što radim, jako volim putovati. Imao sam priliku upoznati neke zemlje i doživjeti nezaboravno iskustvo, također volim dobru hranu, smatram se dobrom kuharicom i ženom punom ljubavi. Uvijek mi je bilo teško govoriti o sebi, ali da bih pronašao svoju srodnu dušu u ovom svijetu, sposoban sam za mnogo. Ja sam mlada, iskrena, duševna i nježna žena! Samo jak, veseo i vrijedan. Studij na Sveučilištu naučio me razmišljati, usadio ljubav prema čitanju i umjetnosti. Pokušaj pisanja djelo je lokalne televizije u zabavnom programu. Dolaskom u glavni grad na studij, nastavio sam školovanje na Kijevskom nacionalnom sveučilištu za kazalište i kinematografiju i uronio u svijet televizije. S vremenom sam stekla drugu diplomu i diplomirala na Kijevskoj odvjetničkoj akademiji. Sada su se u mom poslu spojili filologija, novinarstvo, pravo i sport. Visok rast, društvenost i takt omogućili su mi od malih nogu da steknem financijsku neovisnost i samopouzdanje.

INTERESI
Moj najbolji hobi i ono što radim svaki dan je ples, kuhanje, bavljenje sportom i sudjelovanje u plesnim događanjima.Volim, ili bolje reći, bez čega jednostavno ne mogu postojati: nema mojih prijatelja, dobre glazbe, ukusne hrane, modernog kazališta i zanimljivih knjiga. Putujte, slikajte posvuda, skupljajte ogromne zagonetke, skupljajte suvremenu umjetnost, skupljajte loptice sa snijegom iz cijelog svijeta, leptire, anđele, skijajte i, općenito, puno sportova! Želim svake godine proučavati jedan od grčkih otoka, mnogo ih je, a svaki je jedinstven. Volio bih posjetiti Japan, Novi Zeland i Australiju. Puno putujem zbog posla, tako da svi dolaze!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Htjela bih pronaći jednostavnog, odgovornog muškarca koji je pravi džentlmen, a također obećavam da ću te naučiti plesati, želim da moj budući muškarac bude odgovoran, vjeran, pun ljubavi i vrlo džentlmen. Nadam se da ću te upoznati. Lijepi pozdrav. Ovdje sam da pronađem svoju drugu polovicu i jedinstvenu. Mislim da sam izašla na pozornicu svog života kada žena treba dati cijelu sebe za obitelj i voljenog muža. Zaista želim ovdje pronaći ljubav i izgraditi obitelj s muškarcem koji će me voljeti i poštovati. Treba mi muška ljudska podrška. Moje glavno bogatstvo – složna obitelj. Mnoge djevojke jure za lažnim idealima. Traže princa na bijelom konju koji će trčati za ženom, gledati je zaljubljenim očima, raditi što god ona želi. Takvi ljudi ne postoje. Važno mi je da samo s čovjekom koji će biti pored mene bude ugodno i dobro. Čovjek sličnih interesa. Sanjam pronaći dobrog čovjeka koji će izgraditi čvrstu i sretnu obitelj. Nije mi bitno odakle je i koji su mu hobiji. Najvažnije je ono što ima u sebi.

UKOLIKO ŽELIS DRUŽENJE JAVI SE !!!

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link