SVETLANA”RADIM U PEKARI IMAM 29 GODINA I ZELIM DRUZENJE I LJUBAV JAVITE MI SE”

Na prvi pogled može se činiti da sam jako draga i draga. I vaš prvi dojam bit će potpuno točan! Po prirodi sam jako ljubazna i otvorena osoba i nastojim na svijet gledati pozitivno. Jako volim samorazvoj, što je korisno za moj rad, jer što više znanja imam, to je više profesionalizma. Unatoč svim pozitivnim stranama, pokušavam logično procijeniti situaciju i donijeti ispravne odluke. Ovo pomaže u mnogim situacijama. I meni puno pomaže moja ljubaznost i otvorenost, a nadam se da će mi pomoći da pronađem svoju srodnu dušu. Ja sam iskrena, brižna, pouzdana, inteligentna, otvorena osoba s dobrim smislom za humor. Osjećam da sam spreman posvetiti se cijeloga pravoj osobi. Puna sam energije i sretna osoba; moji prijatelji kažu da imam šarma. Znam kako dati ljubav i biti voljena! Imam nešto za dati: ljubav, brigu, poštovanje, razumijevanje, podršku i sreću !!! Ako mislite da sam ja vaša žena, ne oklijevajte i kontaktirajte me! Imam mnogo interesa. Uživam učiti nove kulture i jezike, volim putovati. Volim kazališta i kina, samo šetati ulicama i razmišljati o životu. Saznat ćete više o meni ako vas zanima.

INTERESI
Od djetinjstva sam jako volio pjevati. Rođaci su me kao dijete molili da pjevam na praznicima i ja sam to s veseljem činila. Pjevanje nisam prestao voljeti ni u svojim godinama, ali to mi je samo hobi. S vremena na vrijeme dobijem inspiraciju i mogu fotografirati što god poželim, to me jako razveseli. A ponekad se okušam i kao model kad me slikaju. Zapravo, ima ih dosta, a ja uvijek pokušavam pronaći nešto novo i zanimljivo za sebe. Volim se otvarati s različitih strana. Volim kuhati, pronalazim recepte za tradicionalna jela iz različitih kultura i pokušavam ih skuhati. Ovo je nevjerojatno, jer tko bi rekao da na svijetu postoji tolika raznolikost okusa. Također volim raditi jogu i istezanje, to me opušta.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Pored sebe bih voljela vidjeti pouzdanog i odgovornog čovjeka koji bi mi, k tome, bio i vjeran. Ne tražim osobu određenih godina, jer smatram da su sve godine ljubavi podložne, i svi su jednaki jedni pred drugima. Volio bih da pokušamo izgraditi dobar odnos i biti sretni u našem životu. Razumijem da sam dovoljno mlada i privlačna, ali ne tražim muškarca koji želi kupiti moju ljubav. Tražim iskrenu osobu s kojom nećemo biti samo zaljubljeni, već i prijatelji i partneri koji su spremni podržati jedno drugo u teškim trenucima. Za mene je bitna inteligencija, humor, odanost i emotivna zrelost muškarca. Spreman sam nadahnuti i podržati takvog čovjeka, pored mene ćeš uvijek biti samouvjeren muškarac. Dakle, ovdje samo tražim ozbiljnu vezu. Ne zanimaju me beskrajna dopisivanja i besmislena razmjena fotografija. Smijem li pitati, tražite li nekoga poput mene? Čekam tvoj odgovor!

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link