PUŠTAM MUŽA DA SPAVA SA MOJOM MAJKOM I SESTROM VIŠE PUTA NEDELJNO: Nakon puštenog snimka devojka totalno ŠOKIRALA JAVNOST! - Najnovije Vijesti

PUŠTAM MUŽA DA SPAVA SA MOJOM MAJKOM I SESTROM VIŠE PUTA NEDELJNO: Nakon puštenog snimka devojka totalno ŠOKIRALA JAVNOST!

stu27,2022

Opšte je poznato da mame i ćerke često imaju “drugarski odnos” i da, pogotovo u nekim tinejdžerskim godinama dele sve – tajne, garderobu, šminku, obuću, mišljenja, ali postoje određene stvari koje nisu osmišljene da se dele sa članovima porodice, pa ni mamama – kao na primer muževi.

Opšte je poznato da mame i ćerke često imaju “drugarski odnos” i da, pogotovo u nekim tinejdžerskim godinama dele sve – tajne, garderobu, šminku, obuću, mišljenja, ali postoje određene stvari koje nisu osmišljene da se dele sa članovima porodice, pa ni mamama – kao na primer muževi.Ipak tiktokerka Madi Bruks ne vidi nikakav problem u tome da svog muža deli sa svojom mamom, a nertetko i sestrom.

Mnogi se pitaju zašto je Bruks izbrisala svoj Tiktok nalog otkako je prvobitno otkrila svoju otvorenu vezu, a mnogi misle da ga nije svojevoljno obrisala, već da je bio ugašen, no nikome nije jasno zbog čega.U video snimku koji su podelili drugi TikTokeri, kao reakciju na njen prvobitni, može se čuti kako objašnjava da može da ga iskoristi u svoju korist kada “nije raspoložena“.

– Ja i moja mama smo obe svingeri i to je super. Znate zašto? Kad god nisam raspoložena, mogu jednostavno da joj prepustim muža. Da, takva sam žena. Dozvoljavam mužu da je ima nekoliko puta nedeljno – rekla je ona.Bruks, njen muž i njena majka su u otvorenoj vezi, a Bruks je dalje otkrila da se čak i njena mlađa sestra povremeno uključuje u akciju. Želite da znate kako ja držim svog čoveka srećnim? Pustila sam ga da se igra sa mojom mlađom sestrom – rekla je.

Podrazumeva se da postoje razne vrste veza, pri čemu su otvorene i poligamne veze daleko od neobičnih, ali nećete biti iznenađeni kada čujete da video ove devojke i dalje izaziva konfuziju kod gledalaca.Neki ljudi postavljaju pitanje kuda ide Bruks kada je njen muž taj koji ‘nije raspoložen’, napominjući da su svi drugi uključeni u vezu s njom u srodstvu, dok su drugi tvrdili da je priča o njenoj vezi bila dovoljna da ih udalji od korišćenja TikTok mreže na neko vreme. To je dovoljno TikTok-a za godinu dana, izašao sam – napisala je jedna osoba.

Trenutno nije poznato zašto je njen nalog uklonjen nakon što je progovorila o svojoj otvorenoj vezi, ali neki korisnici TikTok-a su se angažovali da pokažu podršku načinu na koji ona i njena porodica odlučuju da “sarađuju”.
Jedna osoba koja je podržavala je prokomentarisala Ne razumem frku. Ako imate 4 odrasle osobe koje imaju saglasnost, ko će da im sudi? Živite svoj život.Drugi je napisao
Previše sam ljubomoran da bih bio svinger sa članom porodice, ali ti furaj svoju stvaR

IZVOR:KURIR.RS

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page