SAVKA"ZIVIM I RADIM U AUSTRIJI ZELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

SAVKA”ZIVIM I RADIM U AUSTRIJI ZELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE MI SE”

stu27,2022

LIK
Vrijeme je da kažem nešto važno o sebi) Ljudi često govore o meni da nisam kao drugi. Ne mislim da sam nešto posebno. Kad su svijeće ugašene sve su mačke sive. Ali, naravno, ako priđete bliže i upalite svjetlo, možete vidjeti da su neke osobine tipične za mene) Kada se pogledam u ogledalo, vidim… lijepu, zgodnu, elegantnu damu. Imam vitku liniju i volim održavati svoje tijelo u dobroj formi. Ja sam vesela, društvena, duhovita osoba. Moji prijatelji kažu da sam mirna, romantična, nježna, kreativna, iskrena. Uvijek tražim nešto dobro čak i u najgoroj situaciji. Imam intuiciju, maštu i osjećaj za takt. Nadam se da ćete osobine koje najviše tražite kod budućeg partnera pronaći u meni!Ja sam ljubazna, slatka i radoznala djevojka! Cijenim ljude koji su pošteni i ljubazni! Volim humor i šalu i ljude koji razumiju moje šale! Volim provoditi večeri u bučnim društvima svojih prijatelja i rodbine! Jako me zanima okolni svijet i novi gradovi! Želim pronaći istu osobu koja će sa mnom dijeliti moje planove i snove!

INTERESI
Što se tiče mojih interesa, glavni interes pokazujem za dizajn interijera i odjeću. Volim sve što moj život čini zanimljivim i sretnim! Imam mnogo različitih interesa. Volim provoditi vrijeme u blizini prirode, negdje na selu gdje je zrak svjež, a pogledi oduzimaju dah. Obožavam vožnju biciklom i šetnje uz plažu. Volim provoditi vrijeme s prijateljima. Uvijek želim postati dobro obrazovana osoba. Moram dijeliti aktivnosti sa svojim partnerom. Želim da se on uključi u moje interese, a da se ja uključim u njegove. Želim da radimo puno stvari zajedno. Posebno volim obiteljska okupljanja i nikad ne propuštam priliku provesti vrijeme s ljudima koje volim.Bavim se sportom u teretani, čitam, šetam uz more, ponekad slikam. 10 godina se bavi plesom, pola godine tajlandskim boksom. S pozitivnim pogledom na život, s planovima da puno putujem, želim veliku obitelj i kuću na moru;) Jako me zanima studij filmske književnosti, književnosti, stranih jezika, psihologije

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim partnera koji je pozitivan kao i ja. Uz sebe vidim ljubaznog, pouzdanog i vrijednog čovjeka. Trebao bi me cijeniti kao osobnost, kao privlačnu i nježnu ženu koja treba njegovu brigu i ljubav, njegovo snažno rame koliko i njegov ljubazan osmijeh. Želim izgraditi ozbiljnu vezu sa samouvjerenim muškarcem koji može održati riječ i ozbiljan je u svojim namjerama. Samo u tom slučaju veza može trajati dugo.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page