ANDRIJANA"OSTALA SAM MLADA UDOVICA I ŽELIM NOVU PRILIKU JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

ANDRIJANA”OSTALA SAM MLADA UDOVICA I ŽELIM NOVU PRILIKU JAVITE SE”

stu19,2022

LIK
Ja sam djevojka koja je možda vrlo različita. Ali s druge strane voli ponekad biti sam. Ja sam pustolovan, privržen, brižan, ležeran, orijentiran na obitelj, nježan, inteligentan, romantičan i s dobrim smislom za humor. Volim brinuti o drugim ljudima i poštujem mišljenja i gledišta svake osobe. Rečeno mi je da dobro slušam. Slažem se s tim jer sam po prirodi vrlo pun razumijevanja. Ne bojim se otvoriti svoje srce, pokazati svoje osjećaje i zamoliti za oprost ako je to stvarno bila moja krivnja. Vrlo sam iskrena i mrzim laž. Volim pametne razgovore, volim provoditi vrijeme na otvorenom i volim sport. Strastven sam u svemu što radim. Ovdje tražim pravu ljubav. Ja sam osoba puna ljubavi i velikodušna i znam kako usrećiti čovjeka. Želim svaki dan pokazati koliko ga volim, želim ga podržati u svakom trenutku,

INTERESI
Otvoren sam za sve, ali većinu vremena bolji energetski balans pronalazim u prirodi. Volim more i planine. Sve ovisi o mom raspoloženju i onda ću izabrati nešto jedno. Znam biti lijen: samo ležati na pijesku cijeli dan ili kod kuće s knjigom u tišini i nitko me ne prekida. A navečer mogu samo ustati i otići do svojih prijatelja s kojima planiramo provesti slobodno vrijeme. Možemo otići u neki noćni klub ili kafić ili jednostavno izaći iz grada na more na svježi zrak, napraviti piknik i opustiti se od rutinskog posla.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nestrpljiva sam pronaći muškarca koji će biti na istom impulzivnom i aktivnom valu sa mnom. Zamišljam ga kao šarmantnu, zgodnu, pametnu, seksi osobu sa smislom za humor. Moj brak treba biti iskren, spontan, ne brak iz interesa, već ljubavna veza. Ne želim se upustiti samo u brzu vezu. Tražim iskrenu, nježnu, smirenu osobu punu ljubavi i želju biti voljena, iskrenu, senzualnu, skromnu, mušku osobu. Malo divljine bi također bilo dobrodošlo. Vjeran bi možda bila moja glavna riječ da opišem svoje potrebe muškarac koji će cijeniti sve moje prednosti. Vratit ću mu svom svojom vječnom ljubavlju, nježnošću i vjernošću.Ja sam mala djevojčica velikog i nježnog srca. Sanjati da budem uvučena u ocean pun emocija i strasti sa svojim muškarcem. Okružite ga toplinom i brigom i tisućama poljubaca i zagrljaja svaki dan i noć. Da dišem skladno, želim gorjeti iznutra svaki put kad sretnem svog muškarca nakon dugog radnog dana. Kao odgovor, molim vas, budite iskreni. Pravi muškarac, pravi otac, pravi ljubavnik za mene i našu djecu. Pravi muškarac treba biti samouvjeren, fizički aktivan, imati jaku volju. Želim se uz njega osjećati potpuno zaštićeno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page