RADOJKA(35)"ŽELIM INTERESANTNOG SAGOVORNIKA JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

RADOJKA(35)”ŽELIM INTERESANTNOG SAGOVORNIKA JAVITE MI SE”

stu17,2022

LIK
Iskren, brižan, odan, jak, ljubazan, kreativan, s dobrim smislom za humor. Ja sam prilično višestrana dama i mislim da bi svi trebali probati sve u životu… Ja sam ta koja misli da je život pun radosti, sreće i uzbuđenja, a ja ga tako doživljavam. Jednom sam pročitala da način na koji percipiraš stvari oko sebe može jako utjecati na tvoj stil života i uspjeh… zato mi je čaša uvijek napola puna! Ja sam ta koja bi se nasmiješila ako pogriješim, naučila lekciju i krenula naprijed. Ali najvažnije je da mogu natjerati druge ljude da zaborave na loše trenutke, i nasmiješe se! Jako sam vesela i dajem osobnost, volim se smijati, volim voljeti i volim učiti nove stvari. Takav sam ja, ali sada postoji još jedan dio mene – to je moj dragi sin, koji je za mene blago. Dakle, sada znaš malo o meni,Smatram se osobom koja može mirno sjediti. Moj život je pun svijetlih trenutaka i jako mi se sviđa))) Svako jutro počinje vježbama i volim se baviti sportom. Volim aktivan stil života. Jako volim ići u kino i muzeje, pomaže da se opustim i zaboravim na sve probleme) Smatram se neovisnom ženom. Ne stvaram sebi okvire i razbijam sustav svijeta da bih živio u vlastitom zadovoljstvu.

INTERESI
Kao što sam već spomenuo, vrlo sam kreativna osoba. A profesiju sam odabrala prema svojim darovima. Organiziram revije, rođendane, radne zabave i vjenčanja. Ovu profesiju zovemo “tamada”. Uključuje mnogo različitih aktivnosti – glumica, dizajnerica jer sama pripremam svu odjeću, vizažistica, govornica itd. Posao mi je hobi i pravi užitak!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim dobro obrazovanog, inteligentnog, pouzdanog, brižnog, poštenog, snažnog, pozitivnog pogleda na život i samouvjerenog čovjeka koji će me uvijek nastojati razumjeti i podržati, koji će me pokušati prihvatiti onakvu kakva jesam… vidi ga kao odlučnog i svrhovitog, čovjeka koji zna što su milosrđe i suosjećanje. Bilo bi sjajno da ima različite interese u životu jer dijeljenje nekih hobija u svaku vezu donosi puno pozitivnih emocija. I naravno želim da ljubav vlada našom vezom jer ona ne može postojati bez ljubavi i pravih osjećaja! Ovdje ne tražim novac, želim stvoriti sretnu obitelj.
IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page