DINA"”Udata sam I RAZVODIM SE muž je DOSADAN! Tražim muškarca za slobodnu vezu” - Najnovije Vijesti

DINA””Udata sam I RAZVODIM SE muž je DOSADAN! Tražim muškarca za slobodnu vezu”

stu19,2022

LIK
Rečeno mi je da mi stranica za upoznavanje može pomoći da se odreknem usamljenosti. i stoga želim reći nešto o sebi. Ja sam nježna i romantična žena. Želim priznati da sam žena koja točno zna što joj treba u životu i ne želi gubiti vrijeme. Zbog toga sam spreman otići sa stranice čim upoznam čovjeka s kojim bismo se zajedno mogli sresti u životu. Volim brinuti o ljudima koji su u mojoj blizini! Čuvam u sebi puno ljubavi koja me prosto omamljuje. I želim ga nekome dati. Samo želim da bude obostrano. I ne želim da mi srce opet bude slomljeno.Zdravo. Vrlo sam društvena i druželjubiva osoba. Imam dobar smisao za humor i volim ljude koji optimistično gledaju na život. Mislim da znaš da govorim o ovoj osobi koja će mi pružiti rame, i siguran sam da imam isti san da su svi ovdje samo da vole i budu voljeni. Da budem iskren, ja sam ljubazan, brižan, vrijedan, nježan i seksi. Imam mnogo hobija, uključujući ples, slušanje glazbe i putovanja. San mi je obići sve strane svijeta! Čekajući naše brzo upoznavanje.

INTERESI
Slikanje, ples, rukotvorine, kazališta, putovanja, filmovi, životinje, sport.u slobodno vrijeme puno čitam, pišem poeziju, san mi je napisati knjigu! Volim proučavati kulturu drugih zemalja.Imam vrlo jake obiteljske vrijednosti. Želim ovdje pronaći nekoga tko razumije odgovornost i vrijednosti odnosa. Smatram da se svi odnosi trebaju temeljiti na poštovanju, povjerenju i razumijevanju. Što se mene tiče, ove tri stvari su najvažnije u vezi. Za mene je unutarnji svijet važniji od vanjskog. Mislim da prava ljepota dolazi iznutra. Jedini koji će dobiti svu moju ljubav, pažnju, brigu… Dobro došao u moj svijet. Otvoren sam za nove osjećaje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim muškarca koji me može zaštititi, ljubavi. Umorna sam od toga da budem jaka i neovisna. Samo želim biti krhka žena u zagrljaju snažnog muškarca. Želim da se muškarac na spoju sa mnom osjeća samopouzdano. Ne bih želio vidjeti u svom partneru vrlo jaku agresiju prema meni, pijenje alkohola za muškarce je dopušteno, glavna stvar je da muškarac ne zaboravi na mene i vidi moj dobar stav, moj naporan rad i moja briga ….

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page