GORDANA”MLADA SAM OSTALA BEZ MUZA SADA ZELIM NOVO POZNANSTVO JAVITE MI SE”

LIK
Pozdrav, ova stranica je moja nada! Imam glavu na ramenima i veliko srce, moja duša je nježna i senzualna. Volim gledati filmove, kuhati nešto ukusno i uživati ​​u jednostavnim stvarima. Volim putovati i upoznavati se s kulturom različitih zemalja. Voljela bih počastiti svog muža karakterističnom pitom od višanja……Ja sam djevojka dobrog srca, lagana i sretna, moja osobnost je vrlo dobra. radim kao hostesa na lokalnoj tv, volim svoj posao i nadam se da možete vidjeti moju sliku na poslu na mom profilu. Bio sam na mnogim mjestima, mnogi ljudi zavide mom zanimanju. Pred ljudima blistam, ali kada sam sam, osjećam se pusto, nitko ne razumije moju usamljenost. Samo jedan ide na posao, samo se jedan vraća kući, samo jedan spavati u krevetu, ne sviđa mi se taj osjećaj, a ponekad čak i tiho plačem u poplunu.

INTERESI
Volim sport, puno trčim, vježbam u teretani, fitness, brinem o svom tijelu! u budućnosti želim postati kondicijski trener.imam neke hobije da mi misli budu zaokupljene i ispunjene. mislim da je važno da imamo religiju na umu. volim provoditi vrijeme čitajući, i to s obitelji.Ja sam vesela, aktivna, sportska, društvena i ljubazna djevojka. Vodite zdrav način života. Kad sam imao pet godina, počeo sam crtati. Uvijek sam jako uživao u crtanju. Kao dijete s divljenjem sam gledao izložbe na TV-u, a majka i ja smo išli u muzeje i uvijek smo sanjali da možemo raditi isto što i oni. Osim toga, ja sam društvena osoba. Volim se povezivati ​​s ljudima i sklapati prijateljstva. Imam mnogo prijatelja s kojima volim provoditi vrijeme. Idemo prošetati parkom. Ponekad sjedimo u kafiću i puno čavrljamo. Volim šetati izvan grada i puno putujem. Navečer se volim povući uz knjigu i čitati literaturu različitih žanrova.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ovdje sam zbog puno ljubavi! Mislim da bi muškarac i žena u vezi trebali biti zainteresirani jedno za drugo cijelo vrijeme. I naravno, trebalo bi biti predaleko od onoga što volite, što vas čini sretnim, koji su vam planovi za blisku budućnost. Vjerujem da muškarac i žena mogu biti savršeni jedno za drugo ako dijele zajedničke vrijednosti, interese, hobije, odnose se jedno prema drugome s poštovanjem i poštenjem i čine sve kako bi svoju vezu ispunili čistom ljubavlju i beskrajnom strašću. Ako si isti ovdje, čekam te.S obzirom na moje radno iskustvo, stvarno želim pronaći prizemnog i strastvenog čovjeka na kojeg ću se osloniti, koji će živjeti jednostavnim životom. hoćeš li utješiti moje maleno slomljeno srce?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link