DENISA”ŽIVIM I RADIM U SLOVENIJI I ZELIM DRUZENJE I LJUBAV JAVITE MI SE”

Ena

LIK
Svi moji prijatelji kažu da sam vrlo smirena i uravnotežena žena. Volim kuhati, stvarati udobnost kod kuće. Volim gledati filmove sjedeći u velikoj i mekanoj fotelji. Kad sam tužan, mogu otići u šetnju i udahnuti svježeg zraka. Uvijek mogu saslušati i pomoći savjetom. Ja sam romantična i strastvena. Moj osmijeh će te očarati, samo probaj.

INTERESI
Volim čitati. Za mene je ovo prilika da uronim u svijet romantike. Čitanje je dobro za razvoj mašte. Posebno volim to raditi po kišnom vremenu, kada je vani hladno, a kapi kiše kucaju na prozor, to me još dublje uranja u povijest knjige. Volim kuhati, volim slatki miris pečenja, podsjeća me na bezbrižno djetinjstvo,Moji hobiji su posjećivanje teretane, putovanje u druge zemlje, sastajanje prijatelja za razne aktivnosti, ponekad šivanje, astrologija je moj novi hobi. Da pričam o ciljevima koje želim uskoro postići, pa je to otvaranje vlastite proizvodnje odjeće i upravljanje njome, također je jedan od glavno je pronaći svoju srodnu dušu i izgraditi skladne veze i jaku obitelj. Imam mačka i zove se Thomas! U svom životu volim putovati zbog svog posla, bila sam u Americi, Kini, Tajlandu, Kanadi, Italiji, Izraelu, Emiratima, Turskoj, Egiptu i mnogim drugim zemljama sigurno ne želim to prestati. Želio bih ove godine posjetiti Japan, Singapur, Maldive, Kanarske otoke. Moja mama živi u Rimu, pa je to i moj dom

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj čovjek je dobar i pošten, ne samo prema meni, nego prema svima. Uvijek je spreman pomoći kada se zamoli. On će biti uz mene i podržavat će me u svemu. Nježan, privržen, brižan. Voli priređivati ​​iznenađenja, može to biti slatka ceduljica na hladnjaku ili šalica kave u krevetu. S njim ćemo moći uživati ​​u gledanju omiljenih filmova. Osim toga, možemo zajedno pripremiti doručak. Ovako vidim svog buduće,On definitivno nije princ na bijelom konju, davno sam prestala vjerovati u bajke. Moj idealan budući partner bit će pametan, ljubazan, brižan i velikodušan, s velikim smislom za humor, kojemu je prije svega stalo do roditelja i rodbine. Onaj koji je uvijek spreman djelovati nego razgovarati, pa sam siguran da je na ovoj stranici za upoznavanje. Znam da je teško pronaći idealnog muškarca. Glavna je sposobnost razgovarati o svemu s partnerom i nositi se s različitim situacijama: lošim i dobrim.
IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page