JELICA”RAAZVEDENA SAM I ZELIM NOVU PRILIKU I DRUZENJE JAVITE MI SE”

LIK
Ja sam staromodna djevojka! Zašto? U životu sam shvatila da želim imati samo jednog muškarca! Odlučila sam isprobati stranice za online upoznavanje, mislim da će mi ova stranica pomoći pronaći pravog muškarca! Zašto ne razmišljam o pronalaženju muškarca u svojoj zemlji?? Mnoge Ukrajinke shvaćaju da muškarci u našoj zemlji ne računaju na ozbiljnu vezu i odlučila sam promijeniti svoj život! Zanima me prava veza i ne vidim smisla igrati se s osjećajima muškarca ovdje! Spremna sam iskoračiti i pokazati svoje ozbiljne namjere, ali koliko je ovdje muškaraca koji su spremni prihvatiti moje prednosti i slabosti? Ima li ovdje puno muškaraca koji su spremni izgraditi stvarno ozbiljnu vezu u kojoj će biti ljubavi i strasti?? Činim korak naslijepo, moj profil na ovoj međunarodnoj stranici za upoznavanje samo je korak do novog života i spremna sam učiniti drugi korak, ali samo sa svojim muškarcem. Jesi li spreman zauvijek biti moj muškarac?? Učinimo naš odnos stvarnim!

INTERESI
Mogu reći da sam sigurna da sam sada u potrazi za sobom i da želim pronaći upravo onu aktivnost koja će me uvijek zanimati, ali trenutno najviše volim čitati knjige kada imam slobodnog vremena i volim trčati. .. To radim svaki dan i sigurna sam da ću u budućnosti pronaći još mnogo onih aktivnosti koje će zanimati ne samo mene nego i mog muškarca.. imaš li? Što voliš raditi u slobodno vrijeme?Ovdje, na stranici za ljubavne spojeve ili u stvarnom životu, ne tražim savršenog muškarca, oni jednostavno ne postoje. Nije me briga za dob, visinu, težinu, svijetlu kožu ili oblik očiju. Željela bih upoznati čovjeka otvorenog srca i duše i sjajnog smisla za humor. Također bih željela upoznati muškarca starijeg od sebe jer samo takav muškarac s iskustvom i mudrošću može mi pružiti miran, strastven odnos bez glupih svađa, pretjeranog ponosa i negativnih emocija.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj muškarac bi trebao biti stariji od mene. Zašto?? Ne zanima me jednodnevna veza. Želim imati muškarca koji zna što želi u životu i koji ima ciljeve. Želim biti sigurna da me moj muškarac neće ostaviti u teškom trenutku, samo želim podršku. Jel ti to previše?? Ali ja ne tražim ništa veliko! Budite odlučniji, pokažite svoje osjećaje, strast, emocije.. Ima li ozbiljnih muškaraca na ovoj ljubavnoj stranici?? Ima li muškaraca koji su spremni za pravu vezu?? Ili ću slušati samo prazna obećanja? Ja sam slobodna žena i želim imati ozbiljnog muškarca u svom životu! Zakorači mi u susret i osjetit ćeš da ti se život počinje mijenjati!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page