MARINA IZ BEOGRADA"ŽELIM DRUZENJE I LJUBAV JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

MARINA IZ BEOGRADA”ŽELIM DRUZENJE I LJUBAV JAVITE MI SE”

stu1,2022

LIK
Pozdrav, moje ime je Milanka, ja sam ljubazna, simpatična, otvorena žena. Aktivan sam, volim ovaj život i pozitivna sam osoba. Kad sam bila djevojčica i tinejdžerica, profesionalno sam klizala. Također, zanimao me ples i posjećivala sam satove dvoranskog plesa. Mama me od djetinjstva naučila kuhati. Znam jako ukusno kuhati i uživam u kuhanju. Radim u lokalnoj tvrtki kao administrator i pomoćnik. Kada imam slobodnog vremena, obično ga provodim u svojoj teretani i tamo radim na svom tijelu i izgledu. Uživam čitati knjige, volim putovati, radio sam u inozemstvu. Volim kućne ljubimce. Želim dodati da prakticiram meditaciju. Zanimljiva sam osoba jer posjećujem i satove boksa. Volim boks. Nadam se da se ne bojiš, haha. Hvala vam.Ja sam vrlo vesela, iskrena i brižna djevojka. Volim stvarati laganu atmosferu oko sebe. Sa mnom nikada nećete osjetiti stres. Ja sam djevojka puna ljubavi i okrenuta obitelji. Još jedna moja pozitivna strana je da osjećam ljude i znam kako trebam osjećati i slušati. Smatram se ženstvenom i otvorenom. Ako te zanima više o meni, piši, sve ću ti reći.

INTERESI
Volim se baviti sportom. Uživam u kuhanju, putovanjima i plesu. Imam veliki hobi a to je meditacija. Ako želiš, naučit ću te i hoćeš li voljeti!Volim se brinuti o cvijeću, to me opušta i volim udisati ovaj nevjerojatan miris cvijeća. Također se volim održavati u dobroj formi i ići u teretanu nekoliko puta tjedno, baviti se jogom kako bih uravnotežio um i tijelo.Bavim se jogom. Jako mi se sviđa mjesto gdje idem vježbati jogu, tamo ima puno neobičnih ljudi. Zanimaju me i misticizam i ezoterija. Ako želiš, mogu ti reći tvoju sudbinu iz karata. Zanima me i fotografiranje. Ne volim se baš sama slikati, zanimljivije mi je upoznavati i otkrivati ​​druge ljude. Htjela bih se čak tome i posvetiti

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Mislim da idealni odnosi mogu biti samo kada su ljudi zaljubljeni. Uzajamni osjećaji su vrlo važni. Nemoguće je samo na seksualnom nagonu graditi obitelj, odnose, nešto ozbiljno, trebali bismo više osjećati. Želim upoznati čovjeka s kojim ćemo osjećati posebne osjećaje jedno prema drugom. Nadam se da želite isto.Na ovoj stranici za upoznavanje želim pronaći ljubaznog i iskrenog muškarca koji je spreman otvoriti mi svoje srce. Mora biti odgovoran, poštovati me i podržavati u svim mojim nastojanjima. S voljenom osobom želio bih zaboraviti na probleme i jednostavno uživati ​​u zajedničkom životu. Razvijat ću naš odnos u stvarnom životu i osjećati svog muškarca sretnim pored sebe.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS.COM

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page