On je visok 2 metra, a ona mu je do lakta: Svi ih pitaju KAKO imaju odnose, a odgovor ih šokira! - Najnovije Vijesti

On je visok 2 metra, a ona mu je do lakta: Svi ih pitaju KAKO imaju odnose, a odgovor ih šokira!

lis 30, 2022 #VISOKO I MALO

On je visok 2 metra, a ona mu je do lakta: Svi ih pitaju KAKO imaju odnose, a odgovor ih šokira!

Oni smatraju da visina ne utiče na njihovu ljubav!

Nije ništa neobično kada na ulici vidite visokog muškarca i nisku ženu kako hodaju zajedno, ali ova priča bi mogla da vas zaintrigira.

Naime, muškarac koji je visine nešto više od dva metra je u vezi sa ženom koja ima samo 145 centimetara, te se mnogi pitaju kako oni uspevaju da vode ljubav s obzirom na toliko veliku razliku u visini.

Ovaj par je postao popularan na TikTok – u gde redovno objavljuje video snimke iz privatnog života, čime su postali senzacija širokoj publici.

Pratioce često nasmeju duhovitim snimcima, a jedan od njih prikazuje Beteni koja se saplela o Denijeve džinovske cipele. Njegove pantalone su tolike, da Beteni stane cela u samo jednu nogavicu. “Problem je biti u braku sa nekim ko je preko dva metra, u njegovu odeću stanu dve mene”, objašnjava u snimku koji broji više od 4,6 miliona pregleda!

Osim toga, ono što je interesantno, to je da Deni često zna da ostavlja osnovne stvari na izuzetno visokim policama, koje Beteni ne može da dohvati. “Ovo nije problem, samo opažanje. On uvek stavlja nasumične stvari na gornju policu”, rekla je ona, pokazujući i kako namešta sedište u kolima nakon što ih je njen dečko vozio.

Naravno, uobičajeno pitanje koje konstantno dobijaju glasi: “Kako izgleda vaš intimni odnos?”. Deni i Beteni uglavnom izbegavaju da odgovore na ovo pitanje, ali joj jedan korisnik privukao pažnju. U jednom od snimaka, anonimni muškarac joj je napisao “Boli li?”, na šta je Beteni odgovorila: “Pa, nije tajna. Ipak, to se tebe ne tiče”.

Bilo kako bilo, Deni i Beteni ističu da ljubav sve pobeđuje, kao i da razlika koja je veća od pola metra, ne može da naškodi njihovom odnosu. Kako kažu, postoji puno nedostataka, ali nijedna nije nepremostiva ili jača od njihove ljubavi.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page