SABINA-BINA"RADIM KAO HOSTESA I ZELIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

SABINA-BINA”RADIM KAO HOSTESA I ZELIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE JAVITE SE”

LIK
Plavooka djevojka koja je ljubazna i nježna u isto vrijeme. Ne volim vršiti pritisak na svog ljubavnika i radije biram zajedno. Imam meku osobnost, ali ponekad volim puno pričati. Vjerujem od samog početka, dok mi netko ne pokvari povjerenje. Stalno se nadam najboljem što god da se dogodi. Znam kako podržati i biti pouzdan. Imam savjesti i ne mogu ne održati svoju riječ. Što se moje odanosti tiče, ne smijem niti pomisliti na varanje.Volim sve što je povezano s ekstremnim, San mi je putovati i skočiti s padobranom Odana, vrlo ljubazna Jako volim proljeće, s dolaskom proljeća moj se život uvijek mijenja, Nešto se dobro dogodi, raspoloženje je više od formata)

INTERESI
Volim čitati knjige, posebno romane, pa se vjerojatno nadam da će jednog dana u mom životu biti i roman kao u knjizi. Često se sastajem sa svojim prijateljima i provodim vrijeme s njima uz obostrano razumijevanje. Moji prijatelji i ja često vozimo bicikle, a često idemo i na izlete. Imam san i želim biti milijunaš. lol. Mislim da je sve moguće) Bila sam u Turskoj, Egiptu i Maroku, volila bih posjetiti Dominikansku Republiku i Mauricijus i druga prekrasna mjesta na ovoj planeti, a možda i otići u svemir. (Svačiji san iz djetinjstva? LOL)Volim psihologiju, čitam razne knjige, također volim sport i dobru glazbu) Voljela bih da mogu putovati gdje god želim, kao i da otvorim svoj kozmetički studio. Volim japansku hranu. Volim ribu, plodove mora, sve vezano za more)) Jako volim sushi)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ovdje ću biti skromna, kao i u životu, jer to je najvažnije, biti ono što jesam. Ne. Stalo mi je samo da me razumije i da me zna voljeti i podržavati. Ako postoje te kvalitete, onda sam siguran da možemo izgraditi našu jaku zajednicu. Ja sam dobro raspoložena i umjerena dama s dobrim karakternim osobinama i velikim srcem punim ljubavi. I stvarno volim svoju obitelj. U životu sam svrhovita i jednostavna. Volim komunicirati s ljudima koji razlikuju najfinija psihička stanja duha. Pažljiva sam na detalje i zanima me gotovo sve! Imam dobar smisao za humor, tako da vam nikad neće biti dosadno sa mnom! ako želite vidjeti sliku – mogu vam ih poslati!

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS.COM

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page