ZGODNA MIROSLAVA IMA 29 GODINA I ZELI UPOZNAVANJE I DRUZENJE JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

ZGODNA MIROSLAVA IMA 29 GODINA I ZELI UPOZNAVANJE I DRUZENJE JAVITE SE”

stu1,2022

Ja sam vrlo vesela djevojka koja traži muškarca na ovoj internet stranici za upoznavanje. Osmijeh je za mene sve, jer kada se ljudi smiješe, to me grije. Jako volim sport i uvijek pokušavam pratiti svoju figuru, tako da često posjećujem teretanu, a ponekad idem na ples, vjerujem da je sport život koji nam daje energiju i emocije. Također obožavam aktivan način života i uvijek rado igram odbojku, tenis ili druge sportove, uvijek se trudim održati u formi. U slobodno vrijeme volim provoditi vrijeme sa svojom obitelji i prijateljima. Volim svoj posao, radim u toplicama kao administrator i jako volim svoj posao, uvijek mogu izgledati svježe i lijepo, nadam se da ću se i dalje razvijati u ovoj oblasti. Za potpunu sreću svakom čovjeku je potrebna osoba uz koju možete osjetiti što su emocije, ljubav, sreća i briga. Sanjam o pravoj vezi i tada mislim da će moj život biti jednostavno savršen. Uostalom, ljubav vlada svijetom, a ja sam vrijedan ljubavi. Nadam se da ćemo krenuti u istom smjeru i da ćemo se bolje upoznati ako ovdje tražite Ukrajinku. Ja sam ona djevojka čiji osmijeh nikada nećeš zaboraviti!

INTERESI
U današnje vrijeme svatko može pronaći mnoge zanimljive aktivnosti za sebe koje će pomoći u razvoju tijela i uma. Uživam čitati knjige. Može biti fikcija ili dokumentarac temeljen na stvarnim događajima. Također volim sastajati se s prijateljima ili provoditi vrijeme sa svojom obitelji. Održavanje obiteljskih veza i obiteljskih vrijednosti važni su mi. Idem i na satove plesa na šipci. I sigurna sam da svog budućeg voljenog mogu nečim iznenaditi i on će to cijeniti.Bavim se sportom u teretani, čitam, šetam uz more, ponekad slikam. 10 godina se bavi plesom, pola godine tajlandskim boksom. S pozitivnim pogledom na život, s planovima da puno putujem, želim veliku obitelj i kuću na moru;) Jako me zanima studij filmske književnosti, književnosti, stranih jezika, psihologije

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Pored sebe bih voljela vidjeti ozbiljnog muškarca koji je spreman voljeti i prihvatiti ljubav, brigu i strast mlade i zgodne djevojke. Voljela bih da je moj muškarac brižan i pažljiv, da se na njega mogu osloniti u svakoj situaciji. Voljela bih da me moj muškarac razumije i brine o meni, da u moj život unese onu iskru koju ljubav daje čovjeku. Moj san je pronaći muškarca koji će učiniti da se osjećam kao najbolja žena na svijetu i ispuniti moje srce radošću, srećom i strašću.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS.COM

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page