LJILJA"IMAM 28 GODINA I ZIVIM U CRNOJ GORI ZELIM DRUZENJE I LJUBAV" - Najnovije Vijesti

LJILJA”IMAM 28 GODINA I ZIVIM U CRNOJ GORI ZELIM DRUZENJE I LJUBAV”

LIK
Mogu reći da sam maštovita i osjećajana, suosjećajana i ljubazna, intuitivan i suosjećajana, topla i nježna, romantična i strastvena, ležerna i prijateljski nastrojena, svestrana i intuitivna. Moji prijatelji bi rekli da posjedujem nježnu, strpljivu i podatnu prirodu. Jako sam odana i volim dom i uvijek ostajem vjerna. Nikada nisam egoista i obično više volim davati nego uzimati,Smatram se šarmantnom, društvenom, iskrenom, veselom, ne glupom mladom ženom. Dobro kuham (ali ne volim to raditi za sebe). Jako sam aktivna! Nikad me nećete naći kako sjedim u fotelji i gledam TV, nego ćete me naći negdje vani kako se vozim na biciklu ili romobilu. Slobodno vrijeme volim provoditi na otvorenom.

INTERESI
Volim kontakt s prirodom, pogotovo s morem, sunčanje i udisanje svježeg zraka, potpuno me napune energijom, u njima se mogu opustiti i baviti sportom, što je jedna od aktivnosti koja mi je velika strast u životu, kao i šetati i uživati ​​u društvu osobe ili svojih kućnih ljubimaca o kojima se brinem kao dio svoje obitelji, upoznati različita mjesta i na svakom od njih napraviti jednu lijepu fotografiju za lijepu uspomenu.Crtanje, čitanje, fotografiranje. Također planiram ići na tečajeve pilatesa i tetoviranja. Naučit ću raditi masažu i naučiti dizajn vjenčanja. Volim se baviti sportom i svim aktivnostima na otvorenom.Imam vrlo različite interese, ali svi su kompatibilni jedni s drugima. Na primjer, jako se volim pravilno hraniti kako bih ostala u formi i zdrava, a tome dodajem sportove u teretani, jogu i ples. Zimi volim daskam. Također sam veliki ljubitelj putovanja, pa pokušavam proučavati kulturu drugih zemalja, to je umjetnost, kino, mentalitet. Također volim čitati filozofiju.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim jednostavnog i sanjivog muškarca, koji se svakim danom želi sve više usavršavati, učiti iz lošeg i uživati ​​u dobrom koje nam život pruža svojim svakodnevnim učenjima, ne znam je li fizičko bitno, ali ja mislim da je bit osobe, njen način postojanja i ophođenja prema drugima najvažnija stvar od posjedovanja velikih ruku i snage, prava snaga je u postojanju, želim muškarca koji razumije da se materijalni luksuz može postići zajedno i da je sreća ili se tuga može dijeliti i zajedno nositi teret veze.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page