SLAĐA(34)"SLOBODNA SAM ZELIM DA SE UDAM JAVI MI SE DA RAZMENIMO BROJEVE" - Najnovije Vijesti

SLAĐA(34)”SLOBODNA SAM ZELIM DA SE UDAM JAVI MI SE DA RAZMENIMO BROJEVE”

LIK
Ja sam karizmatična žena koja razmišlja pozitivno, zabavna sam, ljubazna i puna ljubavi, iskrena i odana, volim reći što mislim, imam dobre obiteljske vrijednosti, ljubiteljica sam prirode i životinja, volim jesti zdravo i vježbam, volim plesati, pjevati, a također volim provoditi vrijeme s obitelji. Pozdrav gostu mog profila. Odmah ću reći da nisam ovdje zbog igrica. Dosta mi je igrica. Da, ja sam koketna i razigrana djevojka. Volim izluđivati ​​muškarce. Moj šarm i moja priroda mi to dopuštaju. Da, ja sam seks simbol ženske ljepote i privlačnosti. Ali također sam prava žena koja svog muškarca čini najboljim na svijetu. Ne znam zašto, ali čovjek koji je pored mene postaje uspješan u svim smjerovima. Status i položaj čovjeka me ne zanimaju. Bitna mi je duhovna komponenta čovjeka. Treba mi čist i iskren odnos. Jeste li spremni biti moj supermen?

INTERESI
Volim vježbati, pjevati, plesati, jako volim kuhati, obično napravim jako dobru hranu, volim talijansku hranu, volim šetati na otvorenom i šetati.Zaljubljena sam u fotografiju. Jako volim pozirati i slikati se. Općenito, volim stvarati ljepotu u krugu sebe. Jako volim voziti auto. Volim posjećivati ​​kazališta i filharmoniju ♫. Može biti i da će netko zaključiti da je to čudno, ali ja se volim okupati s pjenom i provesti vrijeme u toploj vodi čitajući zanimljivu knjigu. Mislim da svatko ima svoje neobičnosti.Imam mnogo hobija. Vodim zdrav način života, posjećujem teretanu i to je moja životna strast da budem zdrav i fit. Puno čitam, o povijesti najviše i o ljubavi. Volim gledati dokumentarne filmove. Obožavam posjećivati ​​kino ili kazalište. Puno putujem.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nadam se da ću ovdje na ovom mjestu pronaći svoju srodnu dušu, muškarca s kojim ću dijeliti svoj život, i zajedno ostvariti naše snove i ciljeve kao par, želim vjernog i iznad svega odanog muškarca, koji je džentlmen, koji voli podijelite s obitelji i koji uvijek misle pozitivno,Tražim muškarca kojeg moj karakter i moje male ćudljivosti neće odbiti) Stvarno želim svog muškarca učiniti najsretnijim na svijetu. Tražim svoju ljubav,pridružio sam se da nađem srodnu dušu ovdje, samo muškarac, ništa idealno od njega ne očekujem, ali zahtijevam iskrenost i bez igranja s osjećajima. Tražim muškarca koji je umoran od internetske pretrage i želi to uskoro dobiti na pravom spoju. Moj tip muškarca je netko tko glumi. Želim pronaći poštenog, lakog i strastvenog muškarca.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page