ADNA"OSTAVILA SAM SUPRUGA JER VOLIM PROVOD JAVITE MI SE ZA DRUZENJE" - Najnovije Vijesti

ADNA”OSTAVILA SAM SUPRUGA JER VOLIM PROVOD JAVITE MI SE ZA DRUZENJE”

LIK
Može biti teško započeti priču o sebi, jer izvana o tebi govore djela i postupci, ali ipak ću pokušati reći samo ono najvažnije o sebi. Mlada sam, vesela, vesela i aktivna djevojka. U mom životu ima puno sporta i zdravog načina života. Ovo radim iz zadovoljstva, ali u isto vrijeme nikome ne namećem svoje stajalište. Moj život je usko vezan uz psihologiju, kako u struci tako i u životu. U tom smjeru nastojim se razvijati i udubljivati ​​u ovu materiju. Sviđa mi se to što radim.

Osim što pomažem ljudima, pomažem i sebi tako što bolje upoznajem sebe, razumijem što mi je važno. Mislim da je psihologija samo plus za veze, jer se svaki problem može riješiti jednostavnim razgovorom. Ne volim svađe i sukobe,Smatram se strastvenim čitateljem. Strastveni je riječ koja znači da volim to raditi. Volim čitati. Također uživam biti na otvorenom. Volim sunce i šetnje šumom i zbog toga, odnosno iz tog razloga, imam psa po imenu Alfie. Imam mačku, Zenny. I stvarno uživam u njihovom društvu, volim život i radost koju donose u moj stan, i definitivno uživam provoditi vrijeme s njima na otvorenom.

INTERESI
Jako volim raditi jogu. Za mene je ovo promicanje zdravlja, ali i prilika za opuštanje. U nastavi se maksimalno dajem. Joga nije jedini sport kojim se bavim, volim i skijanje, a općenito volim sve što je vezano uz planine. Zato često posjećujem one zemlje u kojima se možete diviti krajolicima planina. Toliko je inspirativno i opuštajuće da bih to htjela raditi sa svojim voljenim muškarcem.Sanjam o susretu sa strastvenim muškarcem poput mene. Za mene je idealna veza kada smo jedno i kada nam oči sjaje od sreće kada se pogledamo. Važno mi je da se moj muškarac zna šaliti, jer ja se jako volim nasmijati i smijati. Imam vrlo zarazan smijeh. Želim da budemo spremni činiti lude stvari zajedno zbog ljubavi. To me jako pali. Već se radujem susretu sa svojim voljenim, preplavljen sam

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Kao psiholog, znam što je potrebno za jaku i trajnu vezu. Ovdje vam je potreban rad dvoje i njihova želja. Tražim muškarca koji bi prije svega imao želju za izgradnjom i unapređenjem odnosa. Bez želje, neće biti akcije, i dalje niz lanac. Vjerujem da bih na ovoj stranici mogao pronaći nekoga tko dijeli moje misli, nekoga tko će gledati u istom smjeru sa mnom.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page