DRAGICA"ŽIVIM I RADIM U MINHENU I ŽELIM UPOZNATI STARIJE MUŠKARCE ZA DRUŽENJE" - Najnovije Vijesti

DRAGICA”ŽIVIM I RADIM U MINHENU I ŽELIM UPOZNATI STARIJE MUŠKARCE ZA DRUŽENJE”

Diskretno upoznavanje

LIK
Vrlo sam ugodna djevojka u komunikaciji, ovo nisu moje riječi, već riječi mojih prijatelja. Stvarno se trudim biti što ljubazniji i pravedniji prema svima. Svaki ću čas priskočiti u pomoć ako me se zamoli. Imam mnogo prijatelja i oni se prema meni ponašaju na isti način. Od pozitivnih osobina svog karaktera mogao bih izdvojiti – pozitivno razmišljanje. Pokušavam vidjeti samo pozitivno u svakoj situaciji, čini mi se da je to sada vrlo važno.Kada vidite moj osmijeh u stvarnom životu, lako se možete zaljubiti u mene! Ne mogu bez osmijeha i smijeha! Volim ovaj svijet činiti boljim mjestom, srce mi je toplo i dobro. Ja sam odgovorna žena i uvijek se ponašam prema ljudima na najbolji način. Poštujem tradiciju i običaje. Jedan od mojih snova je puno putovati i vidjeti što više! Imam izvrstan smisao za humor, a kad me bolje upoznaš, puno ćeš se smijati! Ima vremena za zabavu, ali i za ozbiljne stvari. Pridružio sam se ovoj stranici samo s ozbiljnim namjerama. Obitelj mi je na prvom mjestu! Lista mojih interesa i hobija je prilično velika, a svake godine joj dodam nešto novo! Rođeni smo da budemo sretni i učimo! Naučiti nešto novo je tako uzbudljivo! Ne mogu živjeti bez dobre knjige, volim gledati povijesne i poučne filmove i jednostavno volim komedije!

INTERESI
U slobodno vrijeme uživam u pečenju. Volim kuhati ne samo obična jela, već i ukusne deserte. Obučavana sam na raznim kuharskim tečajevima i sa sigurnošću mogu reći da dobro kuham. Volim ovaj posao i trudim se u njega unijeti cijelu svoju dušu, meni kuhanje nije teško, samo zadovoljstvo. I ako ne kuham, ali mogu si priuštiti odvojiti nekoliko sati za crtanje. U ovoj fazi tek učim, ali već ima nekih uspjeha. Na primjer, jedan od mojih posljednjih radova bio je suncokret u polju, nadam se da će moj sljedeći rad biti portret mog voljenog muškarca.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Za mene su kod muškarca vrlo važne kvalitete kao što su samopouzdanje, samopouzdanje, smisao za humor, uspjeh i odgovornost za svoje riječi. Htjela bih pronaći muškarca na kojeg bih se mogla osloniti, ali bih mu zauzvrat htjela dati svoju ljubav i brigu.Povijesni i edukativni filmovi i komedije, putovanja, numizmatika (skupljam i proučavam povijest kovanica), uzgajam orhideje i volim cvijeće, volim internacionalna jela iz raznih zemalja, a ponekad jednom tjedno skuham 1 nacionalno jelo neke zemlja, na primjer poljska, ugarska, austrijska, indijska jela itd. Vodim aktivan stil života, volim sport, fitness, biciklizam, jogging, pilates itd. Volim crtati i izrađivati ​​razne lijepe ručne čestitke.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page