Prevarila sam muža s 32 godine starijim komšijom, i zanemela sam kad mi je OVO uradio na podu dnevne sobe - Najnovije Vijesti

Prevarila sam muža s 32 godine starijim komšijom, i zanemela sam kad mi je OVO uradio na podu dnevne sobe

lis17,2022

Sada žali zbog trenutka slabosti
Nakon što je prevarila muža sa mnogo starijim komšijom, jedna Engleskinja ne može da se izbori sa osećajem krivice. Ja imam 26, a moj suprug 37 godina. U braku smo pet godina i mislim da imamo sjajnu vezu. Nekoliko kuća od nas živi stariji čovek, on ima 58 godina. Moj muž i on se poznaju, ali suprug nema pojma da sam kao tinejdžerka bila do ušiju zaljubljena u komšiju – kaže devojka i nastavlja:

– Komšija, koji je trenutno solo jer ga je žena ostavila, često radi u bašti i ja povremeno zastanem pored ograde i pohvalim njegovo cveće. On je bio prijatelj mog oca i sećam se da je bio veoma pažljiv prema meni kada je tata iznenada preminuo od infarkta. Pre mesec dana sam prolazila pored njegove kuće, i zastala sam kao i obično. Počela je da pada kiša i on me je pozvao da uđem unutra na šolju toplog čaja. Upravo sam napravila novu frizuru i on mi je rekao da izgledam sjajno i seksi. Pocrvenela sam jer sam toliko godina čekala da mi on kaže nešto tako lično – objašnjava ona.

Moram naglasiti da kada sam bila mladja taj komsija mi se mnogo dopadao i bio je izrazito lep muskarac i privlačan,takodje i mnogo duhovit i sarmantan,i dok sam bila tinejdzerka mnogo mi je bio zanimljiv,medjutim on tada na mene nije skoro ni obracao paznju i takoreci jedsva smo se poznavali,iako smo ziveli jedno do drugog,i ova situacija sada bila je za mene nesto potpuno neocekivano i novo

– Prišao mi je i uhvatio me za ruku. Potom me je iznenada poljubio. Bila sam šokirana, ali sam mu uzvratila poljubac. Odveo me je u dnevnu sobu i divlje smo vodili ljubav na tepihu. Bila sam van sebe dok sam vodila ljubav sa njim i potpuno me zadovoljio, i doživela sam vrhunac kakav nikada nisam imala sa mužem. On je bio strastven ljubavnik, i to je bilo najbolje intimno iskustvo u mom životu. Međutim, ubrzo me je obuzela neverovatna griža savesti – priznaje Britanka.

– Promrmljala sam da moram da idem i odjurila sam kući. Istuširala sam se pre nego što je suprug došao s posla. Međutim, nisam mogla da prestanem da se brinem. Želim da sve ispričam mužu, ali se plašim da će on otići i povrediti komšiju – u dilemi je ona. Ili je možda najbolje da ćutim i ništa ne pominjem. Uostalom, ovo se dogodilo samo jednom i prilično sam sigurna da se neće ponoviti – zaključila je devojka.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page