NELA"ŽIVIM I RADIM U NEMACKOJ I ZELIM MUŠKARCA KOJI CE BITI SAMO MOJ JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

NELA”ŽIVIM I RADIM U NEMACKOJ I ZELIM MUŠKARCA KOJI CE BITI SAMO MOJ JAVITE MI SE”

LIK
Svatko treba ljude koji su pouzdani, odani i brižni. Pa kažu kako izgleda idealna žena?) Ja mogu biti takva za tebe, ali ipak prava imam malo drugačije kvalitete) Samouvjerena sam, samodostatna, ne pokušavam nekome ugoditi, ja sam ono što jesam, stvarno i svrhovito) stoga, ja ako te izaberem, onda ćeš biti moj. haha Uostalom, žena mora imati super energiju da bi muškarac želio biti s njom svake minute. Ali ozbiljno, na vama je da odlučite jesu li moje kvalitete pozitivne ili negativne za vas)! Sigurna sam da ću ovdje naći divljeg poput mene, muškarca koji voli život. poput isprobaj novo, hrabra sam, pozitivna i nikad ne odustajem! Ja sam partner koji trebaš. Ja sam djevojka o kojoj sanja svaki muškarac i sigurno ću svog voljenog učiniti najsretnijim muškarcem na svijetu! Brižna sam, puna razumijevanja i odana i mislim da će biti važno spomenuti da sam dobra kuharica! 🙂 Ja sam pozitivna i višestrana osoba. Volim učiti o životu i otkrivati ​​stvari. Također, ozbiljno razmišljam o pronalasku svoje prave ljubavi i nadam se da ću zasnovati obitelj kada ga nađe

INTERESI
volim ronjenje, boks, odbojku, jedrenje i fitness u slobodno vrijeme.Obožavam prirodu i puno putujem! Ne postoji ništa zanimljivije od toga da naučim više o našem životu i planetu. Također obožavam naše plaže i volim tamo provoditi puno vremena ljeti, kupajući se i sunčajući se. Vjerojatno će biti sjajno učiniti isto sa svojim posebnim muškarcem! Također volim čitati, obožavam cvijeće i kućne ljubimce.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Mnogi ljudi traže idealne ljude s mnogo pozitivnih osobina, bez loših navika, bivših ljubavnika i drugih stvari. Ali ja sam već odrasla žena i ne vjerujem u idealne ljude. Svi oni imaju svoje prednosti i nedostatke. Glavna stvar je da ima još puno dobrih trenutaka za vas i prihvatite osobu onakvu kakva jest) slažete li se?) Možete pročitati o meni u upitniku i ako mislite da ste spremni prihvatiti moje prednosti i mane, napišite ja uskoro i imat ćemo najsretniji život)On je moj budući heroj, ljubav, prijatelj, srodna duša! Ne znam kako izgledaš i koliko imaš godina! Znam da si tu i pronaći ću te čim bude moguće! Siguran sam da ću te pronaći – moj čovjek! I sama sam romantična osoba, pa se stvarno nadam da će i on biti romantičan. Nadam se da će me voljeti i da će mi se potpuno posvetiti. Mislim da taj čovjek treba znati što želi od života, pa želim da bude takav i nadam se da će biti obiteljski orijentiran i ozbiljan u svojoj potrazi.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page