TAMARA"OSTAVLJENA SAM ZBOD DRUGE ZENE PRED SAMU UDAJU ZELIM DRUZENJE" - Najnovije Vijesti

TAMARA”OSTAVLJENA SAM ZBOD DRUGE ZENE PRED SAMU UDAJU ZELIM DRUZENJE”

LIK
Svrhovita sam, vesela, druželjubiva, sve je u redu sa mnom, vrlo je lako sklopiti prijatelje sa mnom. Volim plesati, jako sam aktivna. Volim spletke .. U krevetu sam samo žena … Mogu ti pružiti najstrastveniju noć … Volim kuhati … Uvijek ćeš jesti najukusnija jela … Ne primjećujem puno detalja o sebi čim sam mogao primijetiti.Zapravo sam jako prijateljski nastrojena, puna ljubavi, optimistična, s kojom mi je drago, ljubazna i ciljno orijentirana žena. Život je prekratak da bih bio tužan i depresivan zbog nečega pa uvijek gledam pozitivno bez obzira na situaciju. Prijatelji me nazivaju ludom jer uvijek pružam ruku pomoći čak i kada je teško pomoći. Vrlo sam snažna u prihvaćanju stresova, dosta odgovorna i zahtjevna prema sebi dolazim u kontakt s ljudima koji imaju iste životne vrijednosti. Kao žena sam puna ljubavi, nježna, osjetljiva, obožavam ljubljenje i vjerujem da smo rođeni da volimo i budemo voljeni.

INTERESI
Ples sam volio od djetinjstva, kao dijete, pohađao sam mnoge sate, a vremena za sklapanje prijateljstava gotovo da nisam imao. Bavila sam se baletom… Balet je oduzimao puno vremena i truda… Mislim da mi zato sada nedostaju. Volim šivati ​​stvari … Sama izrađujem odjeću … Ima nešto što trebate znati o meni – volim jahati i jahati. I ovim sportom se bavim s vremena na vrijeme.Uvijek se trudim razvijati, unaprijediti sebe i svoje vještine. Učim jezike, plešem, ponekad pjevam. Volim kuhati neobična i ukusna jela. Također želim puno putovati i vidjeti svu ljepotu svijeta.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Voljela bih upoznati tipa koji je stvarno obiteljski orijentiran, koji želi osnovati obitelj, koji će se brinuti za svoju ženu, kojeg zanima budućnost njegove djece, i koji stvarno može ludo voljeti, koji zna kako se povezati svojoj ženi. Volim kuhati.. Volim strastvenu noć..Mislim da za različite ljude različite stvari mogu biti “savršene”. Što se mene tiče, voljela bih se vidjeti u paru gdje su oboje ravnopravni, ali je muškarac malo ispred žene, snažniji i inicijativniji. Ali ja uvijek imam svoje mišljenje i želim da se i ono uzme u obzir. Vrlo sam odana i isto očekujem od svog para. Ne podnosim laži i riznicu. A moji “savršeni” odnosi moraju postojati do kraja naših života. Inače nisu dovoljno savršeni za mene.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DDOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page