RAJKA”OSTAVLJENA SAM PRED VENČANJE ZELIM DRUZENJE I VEZU”

LIK
Ja sam djevojka koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim! Kod ljudi cijenim iskrenost i odanost jer je i sama takva cura! Za mene su iskrenost i odanost ključ svih veza! Živi kao da ti je ovaj dan posljednji, to je moj kredo! Nemojte se bojati napraviti prvi korak, jer sam otvoren za komunikaciju i nove veze! Vjerujem da samo ljubav može učiniti istinski sretnim! Unatoč svojim godinama, ja sam ozbiljna djevojka koja zna što je ljubav i spremna je ponovno doživjeti taj osjećaj! Možda sam ja ono što ti trebaš? Svaka žena želi osjetiti žensku sreću i ja nisam izuzetak! Spremna sam za nova poznanstva i susrete!Ja sam sretna i vesela djevojka. Često mi kažu da sam jako pozitivna osoba i mislim da je to zaista tako. Sviđa mi se moj život i sve što radim u njemu. Nikada ne klonem duhom i uvijek radim samo ono što mi donosi zadovoljstvo. Trudim se nikad ne biti tužan i uvijek usmjeravam svoju energiju u pravom smjeru.

INTERESI
Ja sam vizualac! Cijeli svijet i informacije opažam svojim očima! Volim putovati i slušati glazbu! Glazba je moja strast! Ja sam energična i vesela djevojka! Volim kuhinju raznih zemalja, ali najviše volim plodove mora! Fotografija je još jedna moja strast, u tome se mogu u potpunosti otkriti! Mrzim ljude koji varaju i varaju, pa nisam takva osoba! Ja sam djevojka koja može podržati i biti dostojno leđa svom mužu!Kao i druge djevojke, svakako pokušavam paziti na svoj izgled i provodim puno vremena radeći upravo to. Nekoliko puta tjedno posjećujem teretanu i pokušavam se pravilno hraniti. Nemam loših navika. Također volim provesti vrijeme čitajući neku zanimljivu knjigu. Volim putovanja i tražim pravog saputnika)))

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Trebam muškarca, kao i svakoj ženi, uz kojeg ću se osjećati kao slaba i krhka žena! Tražim muškarca koji će biti iskren prema meni, moram saznati što voli i što ga zanima, pogledati mu u dušu, samo tako ću shvatiti da li smo kompatibilni! Važna su mi ljudska djela, a ne riječi! Možete pričati dugo i puno, ali ne i djelovati, samo po djelima ću točno shvatiti tko je taj čovjek i kakve su mu namjere! Prošlo je dosta vremena, ali još uvijek se sjećam tog mraza na koži i leptirića u trbuhu prije susreta sa voljenom i želim to osjetiti opet tako dugo! Jeste li spremni uroniti u nove odnose i osjećaje? Znam sigurno da ću svom mužu pružiti svu ljubav!

IZVOR:SAZNAAJMEOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link