BORJANA"ŽIVIM SAMA U RASKOŠNOM STANU I TRAZIM MUŠKARCA ZA TAJNU VEZU" - Najnovije Vijesti

BORJANA”ŽIVIM SAMA U RASKOŠNOM STANU I TRAZIM MUŠKARCA ZA TAJNU VEZU”

LIK
Mogu biti tvoja sonata ljubavi i najbolji partner! Mogu ti odsvirati najromantičniju ljubavnu melodiju na klaviru, voliš li žene koje znaju svirati klavir? Prijatelji me uspoređuju s blagim povjetarcem pomiješanim s toplim suncem, jer sam jednako meka, nježna i vesela. Također sam romantična osoba koja vjeruje u čuda. A najveće čudo na Zemlji za mene je ljubav, naravno, i došao sam ovdje pronaći svoju ljubav! San mi je uspjeti u svom poslu. Danas imam par prilika za rad u inozemstvu. Ali ne želim biti sama u za mene novom području. Također želim da znate da volontiram. Pomažem ljudima u ovom teškom trenutku za moju zemlju. Ovo nije samo hobi, već i velika odgovornost! Mogu dokazati da sam doista predana i ozbiljna osoba. A sada želim pronaći svog vjernog i voljenog čovjeka, i spreman sam učiniti sve što od mene zavisi! Vjerujem da je ovo najbolja stranica za upoznavanje!Ja sam super energična dama koja voli dijeliti svoju energiju s drugima i time se inspirira. Ali ne radim to samo u svakodnevnom životu, radim to i na poslu. Kad sam bila dijete pohađala sam satove plesa i atletike i voljela sam nastupati i kako je moja energija strujala iz mene! Volio sam povratne informacije publike, ali uvijek sam osjećao da želim međusobnu razmjenu te energije i sa nekih 18 godina sam počeo pohađati tečajeve fitnessa jer sam želio svoj život povezati sa sportom i tom inspirativnom energijom ljud

INTERESI
Kuhanje, putovanja, ples, gledanje filmova, čitanje, sport, vježbanje.Znam da svaka žena ima neki san u svojim mislima i svaka žena traži nekog savršenog muškarca koji bi joj promijenio život i koji bi napravio korake koje je toliko čekala…Nisam izuzetak i mislim da znam što trebam i koga trebam u životu. Tražim ozbiljnu osobu s kojom bismo mogli uroniti u ocean ljubavi. Volim muškarce s dobrim smislom za humor, zrele, iskrene, duhovite i dobrog srca. Želim osjetiti nove emocije koje nikad prije nisam doživio. Treba mi muškarac koji želi ići sa mnom u životu hrabro i samouvjereno u jednom smjeru koji zajedno izaberemo. Nadam se da ću te pronaći ovdje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Pravi muškarac za mene je netko tko me nikada neće povrijediti. Netko tko nikada neće vikati na mene ili se pomaknuti, podići će mi ruku. Ja sam snažna žena, ali želim se osjećati kao djevojčica. Sanjam muškarca koji će me poljubiti bez razloga. Tko će uvijek biti vruć za mene.. Sanjam o nekome tko razumije da sam ja JEDNA žena koju treba. Želim upoznati ozbiljnu i hrabru osobu koja sjedi bez straha od kontakta licem u lice. Ti si?? Vjerujem da je ovo najbolja stranica za upoznavanje!

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page