SONJA"USAMLJENA SAM I ZELIM RAZMENU SLIKA I DOPISIVANJE JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

SONJA”USAMLJENA SAM I ZELIM RAZMENU SLIKA I DOPISIVANJE JAVITE MI SE”

LIK
Netko je jednom rekao da žena treba biti dama u javnosti, kuharica u kuhinji, a ostatak te izreke možda znate! Ja sam sigurno sve te stvari i više od toga. Obrazovana sam i sposobna za sofisticiran razgovor, kulturna i mogu uživati ​​u baletu ili operi, ženstvena sam u ponašanju u javnosti. Također sam opuštena, zadovoljna što sam kod kuće ili samo sjedim u kafiću razgovarajući i gledajući svijet kako prolazi. Također rado povremeno pustim kosu i zabavljam se kad atmosfera i društvo to zahtijevaju. Tako da definitivno mogu biti dama u javnosti, sposobna sam kuharica u kuhinji, a dobro da, vrlo sam sposobna zadovoljiti i ostatak tog izraza. Mogu biti sve što želim biti – i sve što želiš da budem!

INTERESI
Što se tiče mojih interesa i hobija, volim sport (osobito plivanje), prirodu, dobru glazbu, filmove sa fascinantnom radnjom, a ljeti se volim kupati u moru i sunčati). . Vrlo sam dobra kuharica, uvijek volim izmišljati nove recepte jela i maštati, volim iznenaditi novim kulinarskim idejama.a sam mješanac, pa je moj karakter strastven i primamljiv. Uvijek puna emocija, a energija me obara. Nikada mi nije dosadno samom sa sobom, a ni tebi neću dopustiti da bude dosadno! Ja uvijek govorim istinu. Mislim da nije u redu skrivati ​​svoje godine, posao i hobije. Lako me možete vidjeti kao slojeve u kolaču! Maniri, stil, obrazovanje, izgled – sve je to cijeli imidž na kojem radim od mladosti! Svrhovit sam, pošten, privržen, volim kuhati i čuvati. Za svog muškarca dat ću cijelu sebe, bit ću mu ljubavnica, prijateljica, glavno da je obostrano! Volim eksperimentirati, volim isprobavati nešto novo. Pa pokušajmo oživjeti naše lude ideje! Također volim čvrste zagrljaje i vruće poljupce!)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim pronaći ljubav, srodnu dušu, želim upoznati čovjeka bez kojeg će biti teško disati, kao da neće imati dovoljno zraka kada ga nema. Želim upoznati nekoga tko će ispuniti sve moje misli i cijeli život živjeti za dobrobit koga je bilo za brigu. Želim pronaći jakog muškarca, i karakterom i duhom, tako da od samo jednog pogleda prođe ugodan topli drhtaj kroz tijelo i spoznaja da je moj muškarac uzbuđen svim srcem. Želim pronaći nježnog i nježnog čovjek, šarmantan i dobroćudan. Želim upoznati muškarca koji zna poštovati žene. Zreo i inteligentan, netko tko voli aktivnosti i uživa u životu, ima dobar smisao za humor, nosi i voli

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page