ALISA”IMAM 29 GODINA OSTALA SAM MLADA BEZ MUŽA>ŽELIM NOVU PRILIKU DODAJTE ME”

lis12,2022

LIK
Teško je sebe okarakterizirati. Ali mogu reći jednu stvar, nisam najjednostavnija djevojka, od svih najjednostavnijih)) Moje unutarnje kvalitete ne podudaraju se baš s mojom unutrasnjom ljepotom. Mislim, izvana sam model, ali iznutra sam domaćica. Također, čini se da ako je djevojka jako lijepa, onda nije baš pametna. To je pogrešno. Kad sam bila mala, puno sam čitala. Ljubav prema znanju se isplatila. Imam tri visoka obrazovanja))) Ali sve su to sitnice s onim što mi stvarno nedostaje, a što stvarno nisam doživio i još nisam otkrio za sebe. Da, u pravu si. Ovo je najjednostavnija stvar na svijetu, ali u isto vrijeme najmoćnija i najmoćnija. I nju želim upoznati s tobom. Pokušajmo? A ostalo će reći srce.

INTERESI
Sport je zdravlje, znanje je moć, ljepota je moć! Te tri stvari pokušavam razviti u sebi. Dio vremena provodim u teretani, bazenu, fitnesu. Dio vremena bavim se samorazvojem i traženjem informacija koje me zanimaju. Posao mi pomaže da ostanem u formi i da budem “na vrhu”. Ali kad dođem kući, duboko u duši osjećam: čemu sve to ako sam sama? Nedavno sam počela pisati poeziju. Možda se romantika duboko u meni budi. Također volim kuhati uz vrlo glasnu glazbu. Mislim da sam spreman otkriti još jedan hobi koji će prerasti u “stil” života. Vaša sretna žena) Što kažete?Vesela sam i gostoljubiva, aktivna sam, volim sport i volim pomagati ljudima. Umoran sam od laži i boli. Želim biti potrebna i željena svom jedinom muškarcu. I nista vise. Volim pažnju. Ali meni ne treba pažnja puno muškaraca… treba mi samo jedan, koji će me usrećiti… Za voljenog muškarca spremna sam na sve, i to je istina ;). Želim živjeti, disati, voljeti i znati da sam voljena… Želim cijeniti svaki trenutak života.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Svaka djevojka je buduća žena i gospodarica kuće. Koja želi stvoriti ugodu u obitelji, a sve članove okružiti svojom ljubavlju. Osjećam se kao da sam spreman za ovo. Ali postoji jedan problem. Gdje si? Moja voljena glava obitelji. Mudar, razborit, vedar i ljubazan. S kojim je dobro i toplo. Koji razumije i podržava. Koji će uvijek saslušati i dati iskusan savjet. Iza koje, kao kameni zid. I koji možeš staviti glavu na grudi i mirno spavati znajući da si voljen. Ti si?

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page