SORAJA"RADIM U SLOVENIJI I ZELIM PRONACI LJUBAV I VEZU DODAJTE ME NA VIBER" - Najnovije Vijesti

SORAJA”RADIM U SLOVENIJI I ZELIM PRONACI LJUBAV I VEZU DODAJTE ME NA VIBER”

lis11,2022 #Dodavanje #Lični oglasi

LIK
Ja sam djevojka koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim! Kod ljudi cijenim iskrenost i odanost jer je i sama takva cura! Za mene su iskrenost i odanost ključ svih veza! Živi kao da ti je ovaj dan posljednji, to je moj kredo! Nemojte se bojati napraviti prvi korak, jer sam otvoren za komunikaciju i nove odnose! Vjerujem da samo ljubav može učiniti istinski sretnim! Unatoč svojim godinama, ja sam ozbiljna djevojka koja zna što je ljubav i spremna je ponovno doživjeti taj osjećaj! Možda sam ja ono što ti trebaš? Svaka žena želi osjetiti žensku sreću i ja nisam izuzetak! Spremna sam za nova poznanstva i sastanke!

INTERESI
Ja sam vizualac! Cijeli svijet i informacije opažam svojim očima! Volim putovati i slušati glazbu! Glazba je moja strast! Ja sam energična i vesela djevojka! Volim kuhinju raznih zemalja, ali najviše volim plodove mora! Fotografija je još jedna moja strast, tu se mogu u potpunosti otkriti! Mrzim ljude koji varaju i varaju, pa nisam takva osoba! Ja sam djevojka koja može podržati i biti dostojno leđa svom mužu!Dakle, kao što sam već rekla, zanima me kino i pisanje scenarija i gledanje scena, i dekoracija, volim umjetnost i obožavam komunicirati s umjetničkim ljudima koji mi daju nove ideje i pokazuju nove puteve. Volim istraživati ​​nova mjesta u svojoj zemlji, ali iu drugima. Putovanje je moj glavni hobi. Da barem mogu, putovao bih gdje god želim… druga stvar je što ne želim putovati sam, a još moram završiti studij. Drugi moj hobi je pjevanje i ples, te dvije aktivnosti nisu napuštale moj život od djetinjstva.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Trebam muškarca, kao i svakoj ženi, uz kojeg ću se osjećati kao slaba i krhka žena! Tražim muškarca koji će biti iskren prema meni, moram saznati što voli i što ga zanima, pogledati mu u dušu, samo tako ću shvatiti da li smo kompatibilni! Važna su mi ljudska djela, a ne riječi! Možete pričati dugo i puno, ali ne i djelovati, samo po djelima ću točno shvatiti tko je taj čovjek i kakve su mu namjere! Prošlo je dosta vremena, ali još uvijek se sjećam tog mraza na koži i leptirića u trbuhu prije susreta s voljenom i želim to osjetiti opet tako dugo! Jeste li spremni uroniti u nove odnose i osjećaje? Znam sigurno da ću svom mužu dati svu ljubav koja je u meni!

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page