RADOJKA"ZIVIM I RADIM U NORVESKOJ ZELIM DRUZENJE I LJUBAV JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

RADOJKA”ZIVIM I RADIM U NORVESKOJ ZELIM DRUZENJE I LJUBAV JAVITE SE”

lis10,2022 #Dodavanje #dopisivanje

LIK
Nisam savršen za cijeli svemir, ali ako pogledate čiji svemir. Sa mnom je lako biti, samo moraš biti tu za to. Neki će misliti da sam luda, ali tko je normalan na ovom svijetu? Daj mi vremena i preokrenut ću zemlju. Raznim slučajevima pristupam oprezno i ​​bez žurbe, jer ne volim griješiti i ne toleriram greške. Volim humor i društven karakter, cijenim prijateljstvo i jako mi je stalo do osjećaja i ideja drugih., ja sam žena s puno odlučnosti, smatram se voljenom, odgovornom, marljivom, diplomirala sam marketing, stvarno Kao i moj rad, imao sam priliku proputovati svijet jedno je od iskustava koje nikada neću zaboraviti. Mogu reći i da sam ljubazan, a smatram se i dobrim kuharom, Ovo možda zvuči malo čudno, ali mislim da mnogo znači kod žene. Uravnotežena žena s puno energije može je podijeliti, prigrliti, usrećiti mog muškarca i biti izvor njegove beskrajne inspiracije. Prešao sam dug put da postanem takav. Želim sa svojim budućim muškarcem podijeliti šarm svoje osobnosti?

INTERESI
U slobodno vrijeme volim čitati, slušati glazbu, kuhati razna jela i šetati uz more. Također volim ići u kino i sastajati se s prijateljima. Kao i svaka žena, volim ići u shopping. Redovito vježbam kako bih bio u formi. Volim jogu, dok meditiram postižem potpuni sklad s dušom i tijelom. Volontiram i pomažem ljudima u nevolji.Karizmatična sam, jednostavna, zabavna, volim plesati, volim kuhati, vježbam i hranim se vrlo zdravo, volim sport, idem u duge šetnje, volim kampirati, obično ponekad zapjevam i volim dobro uživati film žanra akcije i romantične komedije

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim muškarca u kojeg se mogu zaljubiti. Ne mora biti savršeno. Samo mi treba muškarac koji će mi biti najbolji prijatelj, oslonac, životni saputnik i netko tko će biti tu za mene. Trebam partnera koji je samouvjeren i nije ljubomoran bez razloga. Ljubomorni ljudi obično su vrlo nesigurni. Ne mogu zamisliti svoj život s nekim tko će stalno biti kod kuće. Trebam muškarca koji mi je dao energiju za život, uključujući i više od toga.Tražim muškarca svog života koji me tretira kao damu, želim da bude nježan, pažljiv, dobar muž i ljubavnik i koji voli živjeti obiteljskim životom.Ljubav je moj najvažniji zahtjev. Bogat ili siromašan nema razlike sve dok me voli. nadam se da me svaki dan moj muškarac može držati u naručju i gledati me u oči, nježno me poljubiti i reći mi koliko me voli.

IZVOR;SAZNAJAMOZAVAS

 

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page