VARALA sam sve svoje momke, i NIKADA me nisu uhvatili: Ne grize me savest, imala sam opravdane razloge! - Najnovije Vijesti

VARALA sam sve svoje momke, i NIKADA me nisu uhvatili: Ne grize me savest, imala sam opravdane razloge!

lis 13, 2022 #Dodavanje #ona trazi njega

Njeno priznanje je izazvalo oprečne komentare!

Svaki preljubnik tvrdi da je imao razlog za neverstvo.

Naravno, to je najčešći način da se opravda… nešto neoprostivo.

Ipak ne treba ni živeti u uverenju da će svi biti zauvek verni jedni drugima.

Varaju i žene i muškarci, i često je jedina razlika u njihovim pričama, da li su uhvaćeni u prevari, ili ne.

Kejt Vils, novinarka brojnih svetskih magazina i dnevnih listova, kao što su “Tajms”, “Vogue” i “The Guardian”, nedavno je komentarisala prevare – zašto dolazi do njih i ko je kriv za to.

– Često volimo o aferama da razmišljamo iz ugla žrtve i počinioca, ali kada neko vara, to je mnogo komplikovanije i svi koji su uključeni u nju imaju određenu odgovornost – navodi Kejt i dodaje, da, kao i kod svake greške, prvo je potrebno priznanje

A novinarka je i sama objasnila na svom primeru:

– Varala sam mnogo puta, kao na primer u klubu, a bilo je i nekoliko intimnih dodirivanja ili škakljivog dopisivanja. U početku mi je bilo zabavno, ali kasnije su me obuzele krivica i anksioznost, iako me partneri nisu nikada uhvatili u prevari – objasnila je ona i napomenula da, prema jednoj studiji, 96 odsto žena koje varaju, njihovi partneri ne otkriju.

A onda je, kada se osvrnula na svoju prošlost, shvatila da je sve to bio signal da nešto ne valja u njenim vezama i da se njima polako približava kraj. Vilisova kaže da je ne grize savest zbog preljuba, jer uvek je imala “opravdane razloge”, a oni su bili različiti – želela je da se oseća poželjnom ili da oseti kako je to kada je slobodna, a nekada joj je prosto bilo dosadno sa partnerom.

Seksualni terapeut Ester Perel objasnila je fenomen prevare vrlo jednostavno. Kada imamo aferu, mi ne tražimo drugog partnera, već tražimo drugog sebe.

Inače, Kejt se trenutno nalazi u srećnoj vezi i kaže da sada ne pomišlja na prevaru…

Šta vi mislite, da li zaista postoje opravdani razlozi za preljubu?

Vaše odgovore možete ostaviti u komentarima.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page