Prevarila sam muža s 32 godine starijim komšijom, i zanemela sam kad mi je OVO uradio na podu dnevne sobe - Najnovije Vijesti

Prevarila sam muža s 32 godine starijim komšijom, i zanemela sam kad mi je OVO uradio na podu dnevne sobe

lis11,2022 #KOMSIJA #PREVARA #STARIJI

Sada žali zbog trenutka slabosti
Nakon što je prevarila muža sa mnogo starijim komšijom, jedna Engleskinja ne može da se izbori sa osećajem krivice. Ja imam 26, a moj suprug 37 godina. U braku smo pet godina i mislim da imamo sjajnu vezu. Nekoliko kuća od nas živi stariji čovek, on ima 58 godina. Moj muž i on se poznaju, ali suprug nema pojma da sam kao tinejdžerka bila do ušiju zaljubljena u komšiju – kaže devojka i nastavlja:

– Komšija, koji je trenutno solo jer ga je žena ostavila, često radi u bašti i ja povremeno zastanem pored ograde i pohvalim njegovo cveće. On je bio prijatelj mog oca i sećam se da je bio veoma pažljiv prema meni kada je tata iznenada preminuo od infarkta. Pre mesec dana sam prolazila pored njegove kuće, i zastala sam kao i obično. Počela je da pada kiša i on me je pozvao da uđem unutra na šolju toplog čaja. Upravo sam napravila novu frizuru i on mi je rekao da izgledam sjajno i seksi. Pocrvenela sam jer sam toliko godina čekala da mi on kaže nešto tako lično – objašnjava ona.

Moram naglasiti da kada sam bila mladja taj komsija mi se mnogo dopadao i bio je izrazito lep muskarac i privlačan,takodje i mnogo duhovit i sarmantan,i dok sam bila tinejdzerka mnogo mi je bio zanimljiv,medjutim on tada na mene nije skoro ni obracao paznju i takoreci jedsva smo se poznavali,iako smo ziveli jedno do drugog,i ova situacija sada bila je za mene nesto potpuno neocekivano i novo

– Prišao mi je i uhvatio me za ruku. Potom me je iznenada poljubio. Bila sam šokirana, ali sam mu uzvratila poljubac. Odveo me je u dnevnu sobu i divlje smo vodili ljubav na tepihu. Bila sam van sebe dok sam vodila ljubav sa njim i potpuno me zadovoljio, i doživela sam vrhunac kakav nikada nisam imala sa mužem. On je bio strastven ljubavnik, i to je bilo najbolje intimno iskustvo u mom životu. Međutim, ubrzo me je obuzela neverovatna griža savesti – priznaje Britanka.

– Promrmljala sam da moram da idem i odjurila sam kući. Istuširala sam se pre nego što je suprug došao s posla. Međutim, nisam mogla da prestanem da se brinem. Želim da sve ispričam mužu, ali se plašim da će on otići i povrediti komšiju – u dilemi je ona. Ili je možda najbolje da ćutim i ništa ne pominjem. Uostalom, ovo se dogodilo samo jednom i prilično sam sigurna da se neće ponoviti – zaključila je devojka.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page