Uhvatio sam devojku u krevetu s ljubavnikom, on je počeo da beži, a onda je stao i uradio 1 jezivu stvar - Najnovije Vijesti

Uhvatio sam devojku u krevetu s ljubavnikom, on je počeo da beži, a onda je stao i uradio 1 jezivu stvar

lis14,2022 #ispovest

Uhvatio sam devojku u krevetu s ljubavnikom, on je počeo da beži, a onda je stao i uradio 1 jezivu stvarOvakav rasplet događaja nije mogao da očekuje ni u najluđim snovimaJedan Britanac je doživeo najveći šok u svom životu kada je došao kući i devojku zatekao u krevetu sa drugim muškarcem. Ja imam 23, a moja devojka 24 godine. U vezi smo godinu dana, i nju neverovatno zabavlja da flertuje s drugim muškarcima, a mene to izluđuje. Tek kada sam joj zapretio da ću raskinuti s njom, ona mi je obećala da to više neće raditi – priča on i nastavlja:

– Ali, apsolutno ništa nije moglo da me pripremi na ono što sam video kada sam se ranije vratio kući s posla. Ušao sam u spavaću sobu i zanemeo od šoka: moja devojka je bila usred akcije s nepoznatim muškarcem. Počeo sam da urlam na njih dvoje, a ljubavnik je počeo da beži od mene, ja sam ga jurio niz stepenice, a kada je ušao u kuhinju, on je verovatno mislio da ću početi da ga udaram, pa je zgrabio nož iz fioke i okrenuo se prema meni i isekao me po ruci!

– Malo je reći da ovo nisam očekivao. Na kraju sam završio u bolnici sa devet kopči. Da sve bude još bizarnije, moja devojka je tvrdila da njih dvoje ništa nisu radili, iako sam ih zatekao u krevetu – objašnjava mladić– Od tada smo razdvojeni i ona mi stalno šalje poruke i moli me da se pomirimo. Nisam siguran šta da radim i da li je uopšte još volim – zaključio je Englez.Odgovor terapeuta: Ovo nije prvi put da vas je ona izneverila. Sada je otišla korak dalje i flertovanje je zamenila preljubom.

Ceo dan sam mislila o njemu. Kada me je nazvao da izađemo to veče, nisam mogla da dočekam da ga ponovo vidim. Bio je neverovatno privlačan, ozbiljan, i razgovarali smo o svemu. I polako sam počela da zaboravljam da je ispisnik mog oca. Posle nekoliko pića završili smo u njegovom stanu, i intimni odnos je bio fantastičan. Vodili smo ljubav pet puta te noći, i on je bio prava mašina u krevetu – objašnjava Jana. Narednih nedelja smo se redovno viđali, i ja sam počela da se zaljubljujem u njega. Iaoko su mi ispocetka smetale njegove godine vremenom je sve manje pocelo da mi smeta to i shvatila sam da razlika u godinama i nije toliko bitna kao sto se misli,bitno je da vam se dopada neko a to ne odredjuju godine niti razlika u godinama

To samo pokazuje da ona ne može da se posveti jednom muškarcu i ozbiljnoj vezi.Zaslužujete bolje, ona je loša vest.

IZVOR:ESPRESO.CO.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page