MILANKA-MICA"IMAM 34 GODINE I ZELIM PRONACI DRUZENJE I VEZU JAVITE MI SE

MILANKA-MICA”IMAM 34 GODINE I ZELIM PRONACI DRUZENJE I VEZU JAVITE MI SE<"

LIK
Ja sam vesela i opuštena žena koja teži harmoniji i razvoju. Već sam dovoljno zrela da postavim sve svoje prioritete i ciljeve te da se uspješno krećem prema njima i dosegnem nove visine. Uvijek sam otvorena, ljubazna i uvijek vidim samo pozitivne strane u svakoj situaciji. Moj životni kredo: uvijek pronaći najbolje u životu!Pametna, slatka djevojka s velikim ambicijama. Smatram se vrlo snažnom osobom. Uvijek dajem sve od sebe. Mogu se nositi sa svim problemima i samouvjereno koračam kroz život. Mrzim laži i izdaju. Uvijek je otvorena i iskrena s ljudima. I od njih tražim isto.Volim sve životinje na svijetu. Uvijek se vikendom opuštam u prirodi ili idem u ribolov. Bavim se fitnesom i jogom. Sladokusac za cijeli život.

INTERESI
Volim jahati konje, crtati, putovati avionom i automobilom. Jako volim cvijeće, zato se i bavim njihovim uzgojem! Ponekad se to ni moj jezik ne usudi nazvati hobijem, jer ovo je samo veliki dio mog života. Volim miris i pogled na svježe cvijeće i uživam vidjeti rezultate svog rada. To je ono što mi pruža zadovoljstvo i utjehu. Uvijek ću naći vremena za svoje favorite, unatoč prilično pretrpanom rasporedu. Cvijeće me jednostavno neće pitati imam li vremena ili ne. O njima se uvijek treba brinuti pa je ovo više od hobija. I želim svom muškarcu biti mali cvjetić da on uvijek nađe vremena za mene i mazi me, a ja ću cvjetati i cvjetati samo za njega! Također me zanimaju prekomorske kulture, duboko me zanimaju azijska i afrička kultura,

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Čini mi se da će se pored mene samo miran i razuman čovjek osjećati dobro i ugodno. Želim da bude brižan i siguran u sebe kako bismo bili savršeni jedno za drugo. Svu svoju ljubav i nježnost želim dati muškarcu koji jasno zna što želi u životu i s kojim se nećemo igrati, već zajedno idemo u ozbiljnu zajedničku budućnost.Sigurna sam da ću to odmah osjetiti kad upoznam svog muškarca. Mogu crtati slike u svojoj glavi, ali moje će srce izabrati sasvim drugu osobu. Stvarno te želim naći ovdje i razgovarati što je prije moguće. Ako ne nađemo priliku da se nađemo, onda barem razgovaraj s njim kad dođe ovamo. Sad, sigurna sam da je ovdje.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page