ZORICA"RASTAVLJENA SAM I ZELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

ZORICA”RASTAVLJENA SAM I ZELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE MI SE”

lis 8, 2022 #Dodavanje #ona trazi njega

LIK
Ja sam iskrena, brižna, pouzdana, inteligentna, otvorena osoba s dobrim smislom za humor. Osjećam da sam spreman posvetiti se cijeloga pravoj osobi. Puna sam energije i sretna osoba; moji prijatelji kažu da imam šarma. Znam kako dati ljubav i biti voljena! Imam nešto za dati: ljubav, brigu, poštovanje, razumijevanje, podršku i sreću !!! Ako mislite da sam ja vaša žena, ne oklijevajte i kontaktirajte me! Imam mnogo interesa. Uživam učiti nove kulture i jezike, volim putovati. Volim kazališta i kina, samo šetati ulicama i razmišljati o životu. Saznat ćete više o meni ako vas zanima.Čovjek snažnog karaktera i dobrog srca. Upravo je to muškarac koji me ne može ne osvojiti. Volim gledati kako se muškarac manifestira kao pravi muškarac. To je ono što me stvarno privlači. Ima li hrabrih muškaraca na stranici za upoznavanje? koji se ne boje pokazati svoju pažnju i svoje simpatije prema ženi koja nije ravnodušna prema njemu. Ima li takvih muškaraca ovdje na stranici za upoznavanje?

INTERESI
Zapravo, ima ih dosta, a ja uvijek pokušavam pronaći nešto novo i zanimljivo za sebe. Volim se otvarati s različitih strana. Volim kuhati, pronalazim recepte za tradicionalna jela iz različitih kultura i pokušavam ih skuhati. Ovo je nevjerojatno, jer tko bi rekao da na svijetu postoji tolika raznolikost okusa. Također volim raditi jogu i istezanje, to me opušta.Ja sam hrabra djevojka koja voli izvući maksimum iz života. Uvijek sam nasmijana i trudim se ljudima pružiti radost i pozitivnu energiju. Volim putovati, slikati i baviti se samorazvojem kao za rad i samousavršavanje. Na stranici za upoznavanje želim upoznati svoju ljubav. I spreman sam raditi kako bi se naš odnos razvijao i jačao.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Shvaćam da sam dovoljno mlada i privlačna, ali ne tražim muškarca koji želi kupiti moju ljubav. Tražim iskrenu osobu s kojom nećemo biti samo zaljubljeni, već i prijatelji i partneri koji su spremni podržati jedno drugo u teškim trenucima. Za mene je bitna inteligencija, humor, odanost i emocionalna zrelost muškarca. Spreman sam nadahnuti i podržati takvog čovjeka, pored mene ćeš uvijek biti samouvjeren muškarac. Dakle, ovdje samo tražim ozbiljnu vezu. Ne zanimaju me beskrajna dopisivanja i besmislena razmjena fotografija. Smijem li pitati, tražite li nekoga poput mene? Čekam tvoj odgovor!

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page