SLOBODANKA-BOBA”USAMLJENA SAM I TRAZIM DRUZENJE JAVITE MI SE>”

Da budem iskrena, od djetinjstva sam sanjala da imam psa, ali bila sam sam u obitelji i majka mi nije dala psa. Također, sanjala sam da putujem i činim veliki dio ovog sna. Bila sam u velikom broju zemalja, poput Egipta, Turske, Izraela, Italije, Poljske, Indonezije, Malezije i Južne Amerike, to mi daje puno emocija i vidila sam puno putakako ljudi žive i što vole, za mene ovo je bilo nevjerojatno vrijeme koje mi je pokazalo mnogo načina u životu.Unatoč tome što posao zauzima veći dio dana, uvijek pokušavam uživati ​​u svom životu. Volim ići u teretanu, gledati filmove, paintball, kuglati, čitati dobre knjige, gledati TV emisije, karaoke. Rado ću doživjeti nove avanture sa svojim budućim suprugom. Imamo jedan život i zaslužujemo biti sretni i raditi ono što nas čini sretnima!

INTERESI
Dizajner sam, ali u isto vrijeme radim i posao psihologa. Nedavno sam postala psiholog, oduvijek sam bila sklona psihologiji, a nakon jedne neuspješne veze odlučila sam pomoći ljudima sa psiholoskim problemima. Dakle, ako imate bilo kakvih osobnih pitanja za mene, slobodno pitajte;) Sve vrijeme dok sam u komunikaciji, jako mi je važno podijeliti svoje osjećaje i imati nekoga blizu sebe, pretpostavimo da zato imam nevjerojatnog psa , to je Toy terijer zove se Elvis, on je super, moj najbolji prijatelj! Jako je duhovit, uvijek mu je hladno i uvijek se trese, zato imam banket za njega, njegov najdraži! Mali je, ali ima prilično jak karakter.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
U potrazi za muškarcem, krećem od svojih hobija, volim aktivan način života i želim da taj muškarac u mom životu želi sve to podijeliti sa mnom, dosta mi ide crtanje, volim to raditi ali ne uspijevam dugo vremena, nemam inspiracije i nemam puno vremena za to, voljela bih jednog dana nacrtati svog čovjeka, želim osjetiti njegovu dušu, kao što je on! Pa također sam prije nekog vremena postala vrlo dobra u pletenju i šivanju, pretpostavljam da moj muškarac to neće voljeti raditi sa mnom, ali ja to jako volim raditi i voljela bih provesti večer pletući i staviti noge na svog muškarca . Slobodno vrijeme također provodim s prijateljima, gurman sam, volim kuhati i uvijek u potrazi za dobrim receptima i novim mjestima za isprobavanje novih jela. Bila sam na puno dobrih mjesta s jako dobrom hranom, najbolja mi je europska kuhinja s autorskim pravima

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link