RENATA"ŽIVIM I RADIM U SPLITU I TRAZIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

RENATA”ŽIVIM I RADIM U SPLITU I TRAZIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE JAVITE SE”

LIK
Kažu da minuta smijeha produžuje život za 5 minuta. Što da kažem. Možda ću živjeti zauvijek. Svi koji me poznaju sigurni su da sam neizlječivi optimist. Valjda su u pravu. Zaista mislim da je osmijeh najbolji dragulj žene. Siguran sam i da nam optimizam uvelike olakšava život. Zato ako upadnem u nevolju na koju ne mogu utjecati. Trudim se ne uzrujavati se i padati u depresiju. Vjerujem da je sve Božja volja i što god da se događa u našem životu trebamo zapamtiti da ništa nije vječno. Koliko god kiša bila jaka, prije ili kasnije će joj doći kraj.

INTERESI
Vrlo sam aktivna žena i naravno imam puno hobija. Glavni od njih su slikarstvo i kiparstvo, a ja to volim raditi jer mi je to profesija. Obožavam životinje i imam kućne ljubimce, volim ih čuvati i moji ljubimci su članovi moje obitelji. Uvijek pomažem ne samo svojim ljubimcima, već pomažem i drugim ljubimcima. Hranim ih i pomažem im tražiti dom. Volim i kuhati. Voljela bih kuhati svom voljenom muškarcu sve što želi. To nije posao za mene – to je moje zadovoljstvo. Volim šivati, opušta mi dušu. I naravno da volim putovanja. Potrošila sam puno vremena u životu na putovanja, tako da mi za sada treba moj jaki muškarac da ga ponovo počnem s njim. Kao što možete primijetiti, još uvijek sam u dobroj formi i moram se baviti sportom za to.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Po mom mišljenju upravo sada prolazim kroz tako zanimljivu dob kada mogu doživjeti sva čuda života iz novog kuta, vidjeti nove boje u najobičnijim stvarima. I otvoren sam za te senzacije i emocije. Spreman sam za avanture. Želim uroniti u novu kulturu i tradiciju. Zato ne vidim ništa neobično, da tražim muškarca na stranici za upoznavanje. Naprotiv, znatiželja me ne pušta na miru. Jedva čekam da saznam gdje će me ova stranica dovesti, u koju zemlju. Koji će jezik govoriti moj budući voljeni muškarac. Želim reći da se ne bojim nikakvih jezičnih barijera, ipak ljubav govori jednim jezikom, zar ne? Pa, vrijeme je za novu stranicu u mojoj knjizi života. Želite li postati njegov glavni lik? Ako jeste, požurite po njega sve dok je ovo mjesto slobodno

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page