DINA”IMAM 35 GODINA RASTAVLJENA SAM I TRAZIM DRUZENJE JAVITE MI SE”

LIK
Jeste li ikada sreli ženu s nevjerojatnom strašću prema životu? Dakle, evo me. Ja sam pametna i zanimljiva osoba, koja stvarno želi istražiti svaku uzbudljivu stvar u ovom nevjerojatnom svijetu. Unatoč tome što sam vrlo ozbiljna u potrazi, sigurna sam da su smijeh i ljubav najvažniji u vezi. Također sam vrlo romantična i sentimentalna žena. Ne sumnjaj da sam ja najpozitivnija djevojka u tvom životu i nećeš se razočarati nakon komunikacije sa mnom! ;)Što se tiče mog karaktera, ja sam ljubazna, nježna, inteligentna žena. Ja sam blaga žena i tradicionalnih obiteljskih vrijednosti. Ja sam osoba puna ljubavi i želim svoju ljubav pokloniti najbližim ljudima, volim biti nježna i brižna. Imam dobar smisao za humor i mislim da ta dobra šala čini naš život puno pozitivnijim. Imam puno interesa, a među njima igranje tenisa, putovanja, fitness. Volim čitati i dobra knjiga navečer ili na plaži je najbolji odmor. Uživam ići u kazalište. Također volim provoditi vrijeme na svježem zraku, šetati plažom ili jednostavno otići u park.

INTERESI
Volim voziti auto, to je jedini način da se opustim, jer jako volim cestu i noćna svjetla, slušati glazbu, to je jedna od velikih strasti! Volim kuhati, posebno ispeći nešto, zar ne želiš kušati moj kolač?)) Volim čitati, upoznati nove zanimljive ljude i upoznati svoje prijatelje. Također volim svoj rad, vrlo je uzbudljiv. Volim putovati sa svojom obitelji i jako se nadam da ću uskoro pronaći osobu koja će biti dio moje obitelji.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne boj se, ne treba mi najbogatiji i najljepši muškarac na ovom svijetu. Tražim ljubaznu i poštenu osobu, koja zna što želi postići i koja je spremna zajedno unaprijediti sebe. Želim osobu koja će se brinuti o meni i koja će meni dopustiti da se brinem o njemu. Iskreno govoreći, želim se zaljubiti u tvoju osobnost, tako da ne želim da brineš o godinama, udaljenosti i bilo kakvim stvarima ovog tipa. Ako ste spremni krenuti u našu ljubavnu avanturu, dobrodošli ste!Iskreno vjerujem da je “dobar život inspiriran ljubavlju i vođen znanjem”. Želim pronaći muškarca koji mi može dati svoju ljubav, ljubazne i nježne osjećaje. Mora biti pošten, pouzdan i s dobrim smislom za humor. Moj muškarac mora znati kako postići svoje ciljeve.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD.

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page