NINA(36)”DUGO ZIVIM I RADIM U FRANCUSKOJ I ZELIM UPOZNAVANJE DODAJTE ME”

Ja sam neobična cura, odmah ću ti reći) Nisam mirna luka sa mnom bit ćeš kao na toboganu, održavat ću te u tonu i osjetit ćeš okus života, Ispunit ću ti život svim mogućim bojama) poverte ja sam cura s iznenađenjem i imam te čime iznenaditi) ja sam djevojka velikog srca, vrlo strastvena i emotivna! Jak sam karaktera, hrabar sam i odlučan. Imam dva visoka obrazovanja i još jedno nezavršeno, volim studirati i jako sam vrijedna, uvijek se oslanjam samo na svoju snagu. Stvarno vam želim reći o sebi, ali ovdje moja priča neće stati, predlažem da odemo u sobu za razgovor)želim vam reći nešto o sebi i kakav karakter imam! Imam takve karakterne osobine kao što su ženstvenost i pažnja prema ljudima, uvijek prijateljski raspoložena i nesebična! Velikodušan na emocije i izražavanje svojih osjećaja, u vezama pokazujem svoju senzualnost, iskrenost i romantiku. Energična sam, pametna i druželjubiva. Mislim da je moja LJEPOTA unutra, a ne izvana.

INTERESI
Volim učiti jezike, na primjer, sada pokušavam naučiti kineski) Čitam knjige, gledam znanstvene filmove, znatiželjan sam da znam kako ovaj svijet funkcionira. Često putujem, volim tople zemlje u kojima možete biti na plaži Volim golf, odbojku, kickboxing, penjanje, teretanu,Jako volim svoj posao, uzgajam orhideje i putujem! Ne mogu zamisliti svoj život bez sporta! Volim igrati bejzbol i košarku! Volim uživati ​​u komunikaciji sa stvarnim i iskrenim ljudima! Volim prirodu, roštiljanje i iskrene razgovore! Mislim da vrijedi biti ljubazniji prema svijetu i to će uzvratiti! Živim aktivnim životom i mislim da će pokret produžiti mladost i zdravlje!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nemam muškarca iz snova, vjerujem da se sve događa neočekivano, samo osjećaš da je ovo tvoj čovjek i sve, sve se to događa u jednom trenutku! Vjerujem u kemiju među ljudima, privlačnost je ono što tražim Naravno, želim da moj muškarac voli aktivan odmor, čita knjige, mogao bi podržati zanimljiv razgovor) Ako me voli onda će biti vjeran i ljubazan) tako da je najvažniji kriterij iskra između nas, privlačnost i strast,Dvije najvažnije kvalitete koje bih voljela vidjeti kod svog muškarca, osim ljubavi, poštovanja i međusobnog razumijevanja, su samopouzdanje i iskrenost. I bit ću dovoljno pametan da ga zauzvrat učinim najboljim čovjekom na svijetu…

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page