DARIJA"RASTAVLJENA SAM I ZELIM NOVU LJUBAV JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

DARIJA”RASTAVLJENA SAM I ZELIM NOVU LJUBAV JAVITE MI SE”

ruj4,2022

LIK
Moj život se u potpunosti bavi glazbom i umjetnošću, ali još uvijek imam dovoljno prostora unutra. I to je kao crna rupa koja zauzima sve oko sebe dok se ne nahrani. Ovu crnu rupu treba ljubav da bi se popunila – to je ono što tražim putem internetskih spojeva. Na mojim fotografijama možete vidjeti da mogu biti drugačiji – smiren, razigran, avanturistički, sramežljiv. Tako da te znam iznenaditi svaki dan. Ali odrastao sam u obitelji s puno ljubavi pa sam spreman promijeniti puno toga u svom životu kako bih izgradio istu obitelj na mjestu koje bismo svi mogli nazvati svojim domom.Ja sam prekrasna dama s dobrom i pozitivnom energijom. Možda ćete pitati zašto sam ovdje na stranici za upoznavanje, ali odgovor je jednostavan. Vjerujem da će nam naša ljubav pomoći da prevladamo sve poteškoće poput jezične barijere i udaljenosti. A ja ću svog čovjeka učiniti najsretnijim čovjekom na svijetu! Želio bih vam reći da sam ozbiljna žena za ozbiljnu vezu.

INTERESI
Sretna sam vlasnica brojnih hobija, od kojih neki nikako ne idu jedan uz drugoga. Ali na ovaj način možete shvatiti da okvir nije za mene, ja više volim slobodu. Joga, sportovi meditacije – sve me to ispunjava iznutra. Volim kuhati i rado ću vam otvoriti svijet ukrajinske kuhinje) Također možemo ostaviti cijeli svijet izvan našeg doma i samo gledati filmove i hraniti se žlicom.Ja sam kozmetolog i rehabilitolog, i što je najvažnije, poštena sam i dobra osoba. Za potpuni osjećaj sreće nema dovoljno druge polovice, inače se smatraju kompletnom osobom. Radije ću ostati misterij nego pisati floskule ili uljepšavati stvarnost kako bih se što prije vjenčao:-) Sretna sam vlasnica brojnih hobija od kojih se neki nikako ne slažu. Ali ovako možete shvatiti da okvir nije za mene, ja više volim slobodu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim svog posebnog muškarca! Gdje si? Dođi k meni, čekam te. Tražim ljubaznog, duhovitog, snažnog i ujedno pouzdanog muškarca s kojim ćemo graditi ljubavne odnose, temeljene na ljubavi i povjerenju. Učinit ću sve da budeš sretan.Moj muškarac bi trebao biti strastven. Zreli. I to ozbiljno. Igre za djevojčice. Želim pronaći ozbiljnu vezu ili čak nekoga tko će me oženiti. Budi svoj. Nemoj lagati. Učini što trebaš da budeš sa mnom. Znam što želim u ovom životu. Želim da znaš što želiš od mene. dragi moj voljeni čovječe. Zanima me upoznavanje dobre osobe s potencijalom za dugotrajnu vezu. U konačnici, tražim prikladnog partnera za brak.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page