JASMINA”MUZ JE OTISAO SA LJUBAVNICOM ŽELIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE JAVITE SE!

LIK
Vjerujem da se osoba ne može zaljubiti u nekog drugog dok se ne zaljubi u sebe. U sebi osjećam dovoljno topline i sreće da volim drugu osobu. Ili možda čak dva. Ipak, želim da na pravi način shvatite što mislim, haha. Mislio sam na naše buduće dijete. Baš me zanima odakle trenutno čitaš moj profil. Možete biti s druge strane naše kugle, to je nevjerojatno, zar ne? Pišite mi, molim vas, stvarno bih volio znati više o vama!Bila sam sama zadnje 4 godine, bila sam zauzeta izgradnjom sebe da budem financijski neovisna, ali nekako sam osjećala da nešto nedostaje i nedostaje osjećaj da sam sretna što sam s nekim. Ja sam puna ljubavi, iskrena i izuzetno privržena i strastvena žena. Kad sam zaljubljen, volim svim srcem i dušom. volim se smijati. To je ono što čovjeka održava razumnim.. Volim o sebi misliti da sam luda.. Ali dobra vrsta luda. Normalno je dosadno.. Spontana sam, ali organizirana i pedantna kad trebam. Iskreno se nadam da ću konačno pronaći pravu pravu ljubav.

INTERESI
Često radim od kuće, tako da radim kućne treninge (joga, ples), volim igrati društvene igre u društvu i ponekad s prijateljima dogovorim druženja kod kuće.Imam snažnu strast prema prirodi i životinjama. Izuzetno sam strastvena prema životinjama. Bavim se raznim spašavanjima i anti okrutnostima,. Moji omiljeni filmovi: Komedija, detektiv, povijesni. Zemlje u kojima sam bio u Italiji, Španjolskoj, Turskoj. Sport kojim se bavim istezanjem. Moje omiljeno cvijeće: Ruže, božuri Moja omiljena boja: Bijela, roza, crvena. U slobodno vrijeme čitam, provodim vrijeme s prijateljima, učim, putujem, šetam prirodom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Onaj tko može postati središte moje ljubavi i privrženosti je osoba koja vjeruje u ljubav. Odgovoran je, nježan, romantičan, koji se zna šaliti i smijati sam sebi. Cijeni obiteljske odnose. Ne boji se prevladati teškoće koje se mogu pojaviti tijekom života. Vjeruje u čuda, a ponekad i sam može učiniti prekrasne stvari. Ako ste to vi, a slobodni ste, pišite mi!Veliki pozdrav za sve vas divne muškarce! Zaista se nadam i molim da ovdje nađem muškarca svojih snova. Želim muškarca koji zna tko je. Čovjek koji je strastven za život i za ljubav. Čovjek koji voli životinje kao i ja.. Čovjek kome mogu potpuno vjerovati srcem.. Čovjek koji će me cijeniti i poštovati. Čovjek koji me može nasmijati.. Smijati se je tako važno.. Želim biti voljen zbog sebe..

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

 

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page