TIJANA"MUŽ JE U AUSTRALIJI NA PUSLOVNOM PUTU ŽELIM DRUŽENJE JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

TIJANA”MUŽ JE U AUSTRALIJI NA PUSLOVNOM PUTU ŽELIM DRUŽENJE JAVITE SE”

kol 28, 2022

LIK
Kažu: “Lako je govoriti o drugima, ali je teško opisati sebe.” Nisam ohola pa neće biti lako reći koliko sam dobra. Ali ipak hoću. Dakle, ja sam inteligentn azahvaljujući svojoj okolini i roditeljima koji su uvijek bili vrlo svjesni mog obrazovanja. Živjeli smo jako siromašno, ali roditelji su mi uvijek pokušavali pružiti sve najbolje. Ja sam optimistična djevojka i uvijek mi je osmijeh na licu i sunce u srcu. Ako tražite slatku, pozitivnu, odgojenu, slatku, strastvenu, aktivnu damu. To sam ja! To je ono što trebate i tražite. Mlada sam i zrela u svojim godinama i želim obitelj. Želim muškarca koji voli i Dat ću svu svoju ljubav i svoje duboke i jasne osjećaje. Vrlo sam prijateljski raspoložen i dobar s djecom. Volim životinje.Obitelj je glavna vrijednost u mom životu. Lagana sam, ljubazna, optimistična, pozitivna i prijateljska osoba. Poštujem mišljenja drugih iako se ne mogu uvijek složiti i mogu imati potpuno suprotno stajalište. Volim komunicirati s mudrim ljudima jer imaju mnogo toga za naučiti. Volim darivati ​​i primati jer su radosna lica rodbine i prijatelja jako zabavna.

INTERESI
Imam zajedničke interese, ništa neobično. Mnoge stvari me raduju i donose užitak. Susret s prijateljima, šetnja po parkovima, večera, odlazak u kazalište ili kino, posjet muzeju, čitanje. Sve su to stvari koje volim. Volim različite vrste glazbe i različite vrste hrane. Kao što sam već rekla, optimistična sam djevojka, pa uživam u svakom danu života.Hobiji čine naš život uzbudljivijim i zanimljivijim. Volim dizajnirati žensku odjeću. Veliko mi je zadovoljstvo šivati ​​lijepe stvari. Uživam ići u teretanu i to redovito. Volim kazalište, prirodu, dobre knjige, glazbu. Sanjam da putujem sa svojom voljenom. Imam mnogo lijepih snova koje planiram ostvariti.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Svi ljudi trebaju srodnu dušu, partnera. Svaka žena treba muškarca da bude uz nju. I ja. Ne mogu reći ništa o čovjeku kojeg tražim. Želim se osjećati ugodno s njim, želim se osjećati sigurno s njim. Hm mislim da je moj budući muškarac i ljubav on moje snažno rame,moj oslonac i moj partner u zločinu.Mi smo najbolji prijatelji i ljubavnici.Nikad ne krijemo nešto jedno od drugog,poštivamo i dajemo ljubav jedno drugome,to je ono što ja treba! Znam da si ovdje. Javi mi uskoro!

IZVOR:SAZNAJEMOAZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page