EMINA"NEDAVNO SAM SE RAZVELA I ŽELIM NOVU PRILIKU I DRUZENJE JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

EMINA”NEDAVNO SAM SE RAZVELA I ŽELIM NOVU PRILIKU I DRUZENJE JAVITE SE”

LIK
Bok! Moje ime je Emina … ja sam najljepša djevojka na ovoj stranici .. Sve što želim od života je da stvari budu jednostavne! Ili voliš, ili ne voliš. Radim ono što volim i volim ono što radim. Kad se zaljubim – ne želim nikakve probleme. Uvijek govorim stvari izravno u lice. Neki će možda misliti da je to loša osobina, ali vjerujte mi čini život jednostavnim! Imam strast prema onome što radim i zadovoljan sam svojim životom. Samo želim podijeliti svoj sretan život s pravim muškarcem! Uvijek idem naprijed, unatoč poteškoćama i koracima koje me je život napravio. Optimist sam, a čaša mi je uvijek napola puna. Zato sam došla na ovu stranicu da pronađem čovjeka, s kojim ću sve ovo podijeliti. U budućnosti sanjam snažnu obitelj punu ljubavi. I vjerujem da će to biti uskoro.

INTERESI
Moja najveća strast je fotografija. I to sam učinio svojom profesijom. Ako ste ikada čuli kako se kaže “pretvorite svoj hobi u svoju profesiju i nikada nećete morati raditi” – ovo je o meni. Volim i kuhati, volio bih da je netko kušao, dalo bi mi još više inspiracije! Volim čitati dobre knjige, posebno klasične romane. Moja najveća slabost su priroda i životinje. Provela bih cijeli dan sjedeći negdje u parku i gledajući kako mi pas igra)) Volim sport. Mislim da bi svaka žena trebala paziti na sebe. Naravno da volim glazbu i kino, zanimljiva mi je i fotografija. Volim čitati navečer i kuhati svoj omiljeni ukrajinski borsch! Mislim da će mi briga o roditeljima pomoći u budućnosti da se dobro brinem o svojoj srodnoj duši. Želim da bude najsretnija osoba na svijetu))

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim jednostavnog čovjeka! Sa željom za životom i srećom, sa pozitivnim životnim stavom! Spremni dijeliti dobre i loše trenutke zajedno. Muški i jaki i sposobni voljeti. Želim li previše? Može biti! Ali znam da ćemo se s takvim muškarcem osjećati dobro zajedno. Gledati svijet ili sjediti u dnevnoj sobi i gledati TV emisiju. Razgovarati o bilo čemu na svijetu ili šutjeti. Ako se poklopimo – dobro ćemo se osjećati zajedno.Imam mnogo hobija. Volim ostati aktivan. Obožavam putovati, velika mi je strast otvoriti nešto novo u svijetu za mene. Bavim se sportom, preferiram zdrav način života. Volim izlaske na svježem zraku, šetnje parkovima. Volim boraviti u prirodi, ona mi donosi puno sreće. Volim stvarati udobnost u kući, obožavam kuhati i kada je toplo kod kuće, stvaram udobnost.

IZVOR;SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page