BUDIMIRKA”ŽIVIM I RADIM NA SELU I ŽELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE MI SE”

kol28,2022

LIK
Ako ste došli na moju stranicu, bit će mi jako drago našoj komunikaciji s vama. Reći ću vam malo o sebi, ja sam usamljena mlada djevojka koja također traži sreću i ljubav. Ja sam mirna, vesela i obrazovana djevojka. Jako volim čitati knjige. Jako volim detektivske priče i znanstvenu fantastiku. Knjige čine čovjekov um širim i dubljim. Također jako volim karaoke. Nadam se da cijenite moj glas i ne samo moj glas.Kreativna osoba, od djetinjstva sam volio crtati i plesati. Jedna od mojih prednosti je optimizam, u svakoj negativnoj situaciji uvijek tražim pozitivnu stranu. Vrlo sam otvorena i lako pronalazim zajednički jezik s ljudima.

INTERESI
Ja sam mlada, lijepa i inteligentna djevojka. Jako volim kuhati, završila sam mnoge kuharske tečajeve i imala dosta prakse. Posebno ukusno kuham meso i salate. Želite li probati večeru od slatkog kuhara poput mene? Rado ću eksperimentirati s proizvodima dok ne pronađem vaše omiljeno jelo. koje su tvoje preferencije? što bi prvo htio probati?Vjerojatno ću biti banalnA ali kao i većina djevojaka u modernom svijetu, bavim se fitnesom, volim putovati. Nisam profesionalni model, ali sam uspio u ovom hobiju, ako su vam se svidjele moje fotografije, pišite mi i pokazat ću još.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Lijepa djevojka traži romantičnog i pristojnog muškarca. Ako ste pristojan i usamljen muškarac koji traži ženu, onda ste na pravom profilu. Ludo sam zaljubljena u sport i sve što je s njim povezano. Ja također jako volim nogomet. nema ništa bolje provesti večer gledajući zanimljivu nogometnu utakmicu sa svojim voljenim muškarcem. No, večeri ćemo moći zanimljivo provesti i na drugi način.Brižan čovjek sa staromodnim pogledom na život. U suvremenom svijetu pojam muškarca i žene bio je toliko izobličen, da ih je ponekad čak i vizualno teško razlikovati. Trebam viteza koji će me širokim leđima pokriti od svih nedaća, a ja ću biti nježan cvijet čiji će ga miris oduševiti svaki dan. U mom muškarcu mi je važno da me voli više od svega. Sanjam da upoznam čovjeka čije će oči uvijek gorjeti kad me pogleda. Sanjam o velikoj i istinskoj ljubavi, koja je ispunjena nježnošću, brigom, privrženošću i strašću. Mogu biti vrlo različita i svaki dan iznenaditi svog muža. Jeste li spremni za moja ugodna iznenađenja?

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page