DAVORKA"USAMLJENA SAM I ŽELIM DRUZENJE I PRIJATELJSTVO JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

DAVORKA”USAMLJENA SAM I ŽELIM DRUZENJE I PRIJATELJSTVO JAVITE MI SE”

kol 21, 2022

LIK
Otkrit ćete me kao mekanu, brižnu, nasmijanu damu, koja pokušava sačuvati svoju ženstvenu stranu i ostati žena u svakoj situaciji. Jako se poklanjam ljudima pored sebe. Mislim da sam lijepo odgojena, s nepobitnim uvjerenjem da je obitelj u vrhu životnih vrijednosti. I ono najvažnije – potpuno sam otvorena za ljubav. Vrlo sam aktivna i fleksibilna u različitim situacijama. Ponekad se uspoređujem s cvijetom koji treba ljubav i brigu. Imam puno prijatelja i zato mislim da sam društvena osoba. Volim stalno saznavati nešto novo. Imam dobar smisao za humor. Volim razmišljati pozitivno. Vjerujem u unutarnju ljepotu i mislim da je svaka osoba dobra na svoj način. Iskrenost je najbolja politika i ja slijedim ovo načelo. Volim život zbog lekcija koje mi daje i spreman sam sa zahvalnošću uzeti sve dobre darove budućnosti. Moje srce je puno ljubavi i želim je podijeliti samo s jednim muškarcem. Možda si to ti? Jeste li na servisu za upoznavanje?

INTERESI
Obožavam moj rad, gledam filmove i plešem.Iskreno vjerujem da ću moći upoznati osobu koju ovdje opisujem, jer je to moja glavna i jedina svrha boravka na ovoj stranici. Moj muškarac je ljubazan, osjećajan, neovisan i što je najvažnije pun ljubavi, jer mi se čini da je u vezi najvažnija briga o svojoj srodnoj duši. Možemo se izvući iz svake loše situacije, važno je to učiniti zajedno, glavno je da je svrsishodan i da nečemu teži. U vezi je važno da se muškarac stalno razvija, poput djevojke. Stalni rast zglobova – to vas ne samo zbližava, već daje i neku vrstu poticaja, rezultat koji vas tjera da idete dalje, prolazite fazu po fazu. Vjerujem da ćeš uspjeti ako nešto jako želiš, pa ću ovdje pronaći partnera punu ljubavi.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim ozbiljnog muškarca na kojeg se mogu osloniti u svakom trenutku svog života. Želim pronaći osobu koja će me usrećiti i cijeniti kao ženu. Naravno da mora imati smisla za humor i biti društven. Tražim svoju srodnu dušu na stranici za upoznavanje s kojom mogu podijeliti sve svoje misli i osjećaje. Voljela bih imati odgovornog, pažljivog, vjernog i zanimljivog muškarca. Mora se ponašati prema svojoj ženi na iskren i romantičan način, dijeliti moje nade i snove.Ukoliko smatrate da ste pravi covjek za mene javite mi se i dodajte me za daljnu komunikaciju

IZVOR:SAZNAJEMOAZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page