SLAVICA”IMAM 26 GODINA I ZELIM UPOZNATI ZRELIJE MUSKARCE JAVITE MI SE<"

LIK
Jako sam pozitivna, vesela, nasmijana i optimistična. Svrhovita sam, uvijek pokušavam ostvariti sve svoje ciljeve u životu. Ja sam iskrena i poštena. Volim životinje, cvijeće, prirodu. Jako volim poštene ljude koji imaju želju uspjeti u životu, koji ne sjede na jednom mjestu, već strogo i samouvjereno idu svom cilju. Jako cijenim smisao za humor u ljudima, što može biti bolje od komunikacije s veselom i pozitivnom osobom?Pa ja bih sebe opisala kao običnu djevojku, koja želi biti zajedno s pravom i vjernom osobom i to mi je jako bitno! No, i karijera mi je također dosta važna, ali obitelj sam uvijek stavljala na prvo mjesto. Iskreno da ti kažem, ne razumijem te stvari i razgovore, kao da je san postati neovisna i moćna žena. S jedne strane situacije, da, moglo bi biti, jer sam ja više obiteljski orijentirana osoba. Uvijek sam mislio da obitelj stvaraju dvije osobe i ako dvoje ljudi rade, kako bi izgradili dobar i sjajan odnos, tako da sam siguran da će uspjeh doći do vas! Mogu vam reći da uvijek iskreno kažem ljudima u lice i uvijek kažem ono što mislim.

INTERESI
Kao i svaka osoba imam mnogo hobija i interesa. Bavim se sportom (trap-gađanje). Volim kuhati i putovati. Također, volim televiziju. Volim učiti sve novo, jer želim sve znati savršeno. Volim slušati lijepu glazbu koja me opušta nakon radnog dana. Uživam u kazalištima i klasičnoj glazbi. Zbog svog posla gajim veliku ljubav prema fotografijama, neki projekti su povezani s vieom. Svoj kreativni um mogu koristiti posvuda!)Vrlo sam aktivna osoba i jako volim putovati. Navodno, jako volim sportske aktivnosti i kakav sport volim; Obavijestit ću vas tijekom našeg prvog susreta, jer je ovdje dosta dugo pisanje. Štoviše, vrlo sam kreativna i umjetnička osoba i s vremena na vrijeme stvarno se bavim pisanjem slika i jako sam u plesu. Imam takvu vatru novih stvari u srcu i uvijek želim isprobavati nova i nova iskustva i nove aktivnosti!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Sanjam da upoznam muškarca koji će imati snažan karakter, ali će istovremeno biti nježan i brižan. Želim sve podijeliti sa svojim muškarcem. Želim da bude komunikativan, zgodan, inteligentan i ljubazan. Ono što je najvažnije, smisao za humor! Želim mu otvoriti svoju dušu!

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link