ZDENKA(37)”ŽIVIM U FINSKOJ I TRAŽIM MUŠKARCA ZA BRAK JAVITE MI SE

LIK
Volim avanture i iznenađenja i svoj život pokušavam učiniti vrlo pozitivnim, čak i u hladnim kišnim danima! Uvijek mogu pronaći što učiniti! Ja sam vrijedna žena, ali volim i ljenčariti, provoditi vrijeme s prijateljima! U dobroj sam formi, ali ne mogu reći da sam previše sportski! Volim putovati, ali nisam bio na mnogo mjesta, to mi je u planovima! Volim dobivati ​​komplimente, samo da su iskreni! Po kišnom vremenu volim slušati romantične pjesme! Ovdje sam s jednim velikim ciljem, to je pronaći svoju pravu ljubav, želim obitelj i djecu!Ekscentrični, nepromišljeni avanturist, duhovit, ambiciozan, perfekcionist, poznavatelj ljepote, ljubazan, simpatičan.Mogu sebe opisati kao mirnu, brižnu, točnu osobu. Vrlo sam ljubazan i otvoren. Vjerujem da svi moramo preuzeti odgovornost za svoje živote, djela, postupke i naravno riječi. Općenito sam vrlo privržena osoba, privržen prijatelj, privržen partner. Ne mogu podnijeti nikakvu izdaju. Duboko sam uvjeren da se prema drugima moramo ponašati onako kako želimo da se drugi ponašaju prema nama i živim po tom principu.

INTERESI
Imam mnogo hobija i interesa, ovisi o mom raspoloženju! Kao prava žena, volim kuhati, ali i peći, razne pite i kolače i kolače! Moji prijatelji rado dolaze k meni, jer uvijek znaju da ću ih dobro nahraniti! Moje omiljeno jelo je Borsch, s tradicionalnom masnoćom i svježim kruhom s češnjakom! Također volim kuhani krumpir sa haringom! Savršena je kombinacija i ako nikad niste probali, kod mene ćete sigurno probati! Živim sam i nemam kućne ljubimce, ali ako imate kućne ljubimce, meni je u redu jer volim životinje! Imam pedagoško obrazovanje, ali radim u sferi prodaje!
Kondicijski sam trener, volim sport i putovanja. Volim ljepotu u svima. Stoga volim gledati različite zemlje i lijepa mjesta u njegovim manifestacijama. Moj san je posjetiti različite europske gradove i tamo vidjeti različite lijepe arhitekture.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Mogu napisati dugu listu kvaliteta koje bih voljela vidjeti kod svog muškarca, ali ću podvući samo glavne momente! Brižni ste i pažljivi, samouvjereni i pametni, samodostatni i s dobrim smislom za humor! Na poslu ste ozbiljni, a vikendom smiješni! Volim uživati ​​u životu i nadam se da ću uživati ​​i s tobom! Ne volim da mi je dosadno! Život je divan i možemo ga nastaviti istraživati ​​zajedno!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link