Ines traži muškarca koji može da ispuni njene želje: ”Javite mi se. Ponuda je za sve” - Najnovije Vijesti

Ines traži muškarca koji može da ispuni njene želje: ”Javite mi se. Ponuda je za sve”

Ponuda je za sve : Ines traži muškarca da ispuni njene želje

Zovem se Ines i imam 29 godina. Slobodna sam, usamljena i nedostaje mi muško u životu. Imam svoj stan i primanja tako da znaš – nisam sponzoruša niti raspuštenica. Bila sam u braku 2 godine, ali moj bivši muž je volio da popije i da mi pravi probleme. Nije mi bilo dobro sa njim, gotovo nikako nismo vodili ljubav, vrijeđao me je i maltretirao.  Odustala sam od njega jer sam shvatila da mi takav idiot nije potreban u životu i da želim imati normalnog čovjeka koji nije sklon maltretiranju i porocima. U ljubavi sam vjerna i poslušna.Ja sam aktivna i vesela žena. Nemam djece i osjećam se ugodno zbog ovoga. Bavim se karijerom, vlastitim razvojem i uživam u svim užicima svog života.

Brak je, na moju sreću, pukao bez posljedica. Nemam djece iz tog braka.

Volim sve što vole ostale žene: volim da se sredim, da izgledam lijepo, da se lijepo obučem, da mi se muškarci dive (ali da budem vijerna svome čovjeku), da posječujem frizera i kozmetčara. Volim dobru zabavu i atmosferu. Volim izlaske i provode. Sviđaju mi se visoki muškarci, dječijeg i iskrenog pogleda, emotivno stabilni i puni razumijevanja. Volim odgovorne ljude koji vole raditi i koji su društveno korisni. Volim životinje, a naročito mačke. Imam perzijsku mačku koja se zove Chlo (Kloi). Uživam u planinarenju i dugim, ali laganim, šetnjama. Zima je,inače, moje omiljeno godišnje doba što zbog prazničnog ugođaja što zbog romantičnog snjega.
Sve moje slobodno vrijeme oduzima mi posao. Ne mogu reći da mi je ovo hobi, ali jako ga volim i uživam radeći ovaj posao. Moj posao mi daje puno prilika da putujem, otkrivam i otvaram nova mjesta, pronalazim nove mogućnosti za budućnost. Nevjerojatno je!

Ukoliko si zainteresovan za zajednički život, nisi problematičan i naporan, nemaš problema sa porocima i živcima – javi mi se u oglas pa ću ja tebe dalje kontaktirati.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA
Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano ppod povredoma autorskih prava.
Hvala na razumijevanju,
AUTOR
Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page