(VIDEO) Folk pjevač Sejo Kalač UHVAĆEN U KRAĐI MOBITELA na benzinskoj pumpi

ožu26,2019

Sejo Kalač snimljen je kako uzima mobilni telefon mladića koji je stajao ispred njega u redu za plaćanje.

Srpski folk pjevač Sejo Kalač uhvaćen je na djelu krađe mobilnog telefona na benzinskoj pumpi u Zagrebu , prenosi Kurir. Sve su snimile kamere, a snimku krađe možete pogledati ispod.

Na snimci se vidi kako mladić, koji je stajao u redu za plaćanje ispred pjevača, ostavlja svoj mobitel na pultu dok plaća sokove. Nakon što je platio i uzeo ostatak novaca, mladić uzima svoje namirnice i odlazi, ali zaboravlja ueti mobitel.. Na red iza njega dolazi folk pjevač,  Sejo Kalač. Ostavlja 2 limenke piva ispred kasirke, zatim rukom pomiče telefon kojeg momak prije njega zaboravlja te vadi novčanik da plati konzerve s pivom. Nakon što je platio račun, uzima piće i mobitel ”neprimjetno”.

Prošlo je nekoliko minuta dok je Kalač plaćao i za to vrijeme mladić se nije vratio po telefon. Pjevač je to iskoristio i uzeo mobitel sa sobom.

Kurir piše da je Kalač poznat po neurednom životu. Naime, njegov neuredan život, alkohol, narkotici i žene su mu došli glave pa je nedavno sniljen u jednoj stambenoj zgradi kako spava stepenicama nakon održanog koncerta. Iako se šuškalo da su ga uništili droga i alkohol, njegova menadžerica, Hatidža Hajirić Mujkanović, potvrdila je da Kalač ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

“Njegovu jetru je oštetio alkohol. Već duže vrijeme uzima tablete kako bi mu se poboljšao rad jetre. Ima problema i s krvi te i zbog toga uzima lijekove. Kad uzme veću dozu, loše mu je i spava mu se. Tako se dogodilo da se srušio na stepenicama i utonuo u san, a ljudska zloba je učinila svoje. Umjesto da mu pomognu, fotografirali su ga i to objavili”.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=6_b5-Up0MgE

Izvor: Net.hr

Foto: Printskrin

Video: YouTube/ Dnevni Magazin

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page