OVO JE CENOVNIK 22-GODIŠNJE DEVOJKE SPREMNE NA SVE!! - Najnovije Vijesti

OVO JE CENOVNIK 22-GODIŠNJE DEVOJKE SPREMNE NA SVE!!

ruj30,2022 #ispovest

Jedna devojka otkrila je kako funkcioniše elitno podvođenje koja je malo poznata javnosti. Pročitajte njenu ispovest…
“Za vikend sam mogla da zaradim i 3.500 evra! Prilazili su mi razni muškarci s kojekakvim nemoralnim ponudama. Za druženje koje je uključivalo i perverzije bili su voljni da plate i 200 evra po satu. Bila sam zgrožena shvativši da sve te cure, koje se predstavljaju kao RADNICE, tako godinama žive i zarađuju.
Sve su one bile elitne noćne dame. Za pratnju bogatim tajkunima na dan se može zaraditi i 1.000 evra. Jasno, u cenu je uključen i intimni odnos. Nema jedinstvenih cena, uglavnom sve zavisi od želja klijenata i dubine džepa. intimni odnos za jednu noć u luksuznom hotelu košta 1.000 evra i to traže samo oni najdubljeg džepa.

Dodatne usluge na primer, moraju da doplate još 150 evra. Devojke se rado upuštaju u to, zarada je brza, nema predigre niti zavođenja.”

CENOVNIK
5.000 evra – Među ponudama koje su začudile i iskusnije nocne dame stoji i jedna za izlet s fudbalerima iz uglednog prvoligaškog kluba.
3.500 eura – Vikend-najam nocne dame u hotelima. Najvišu cenu za vikend najam u hotelima postižu samo nocne dame koje su se već pojavile u medijima kao pevačice, starlete, manekenke.
3.000 evra – Vikend proveden na luksuznoj jahti. Odlazak na jahtu jeste oblik sezonske nocne dame, ali zabave na palubama ponekad se znaju oteti kontroli i nisu sve cure spremne na njih.
1.000 evra – intimni odnos za jednu noć u luksuznom hotelu. All-inclusive ponuda najdraža je nocnim damama, posebno ako podrazumeva zgodnog, pristojnog i urednog klijenta.
100 eura – Brzinski intimni odnos u autu na parkingu.

Tako, detaljno, priča o svetu nocnih dama atraktivna 22-godišnja DEVOJKA popularnog kluba na hrvatskoj obali. Prava lepotica zamamnih oblina svojom pričom otkriva paralelni svet hrvatskog šoubiznisa, na estradnu scenu kojom caruje nemoral, i alkohol.
Iako je po cenama to zaista elitna ponuda, u tom svetu ima i intimnih odnosa i u prljavim toaletima, i na parkinzima klubova.Po pravilu, prava elitna noćna dama godišnje može da zaradi doslovce koliko poželi, zavisno od toga koliko je frajera pregazi”, priča devojka pojašnjavajući kako deo zarade od ovog tipa posla odlazi Svodniku:
“noćne dame radije pristaju na intimni odnos s deset muškaraca nego da ustaju u 8 sati i rade neki normalan posao. Njihove životne vrednosti su sasvim poremećene. One stvarno misle da su vrednije od ostalih ljudi jer se bolje oblače i imaju bolje veze.”

IZVOR:SRBIJA.DANAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page