EDITA"MUZ ME OSTAVIO I OTISAO SA DRUGOM ZELIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE" - Najnovije Vijesti

EDITA”MUZ ME OSTAVIO I OTISAO SA DRUGOM ZELIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE”

kol7,2022

LIK
Ja sam žena sa strašću u očima! Volim postavljati ciljeve i postizati ih. Uvijek držim riječ i nikad ne dajem prazna obećanja. Nježna sam i draga, cijenim romantiku u vezama i vjerujem u beskrajnu ljubav. Ako tražite ženu koja nije samo lijepa nego i ljubazna, odana, orijentirana na obitelj, onda se nadam da ćete obratiti pažnju na mene. U jednu stvar, potpuno sam siguran da ne mogu živjeti ovaj život bez ljubavi, nježnost i strast. Sve što želim je voljeti i izražavati svoju privrženost, nježnost i naklonost svom suncu koje ću uskoro pronaći. Ja sam mala znatiželjna žena, koja vjeruje da prava ljubav postoji! Vrlo sam pošten i lakovjeran. Energičan sam i svrhovit. Mislim da će svi vidjeti sve u mojim očima, pa neću lagati. Volim eksperimente. Mogu se zamisliti na različite načine. O da! Nemam komplekse! Pomaže mi u životu, posebno u vezama. Volim otkrivati ​​nešto novo za sebe i svog partnera. Ne mogu zamisliti dan u svom životu bez radosti i smijeha. Smisao za humor i ljubav prema životu pomažu mi da živim lako i sretno, sa širokim osmijehom na licu! Volim obogatiti svoj život emocijama, sretnim trenucima i uživanjem!

INTERESI
Idem u teretanu i plešem…Volim održavati formu. Volim ženski sport. Kuhanje je moja velika strast. Volim pripremati nezaboravne doručke i romantične večere! Volim prirediti ugodna iznenađenja i provesti uzbudljiv i raznovrstan vikend. Čak i kratko putovanje mi je najbolji plan. Vrlo sam kreativna i sanjam ostvariti sve svoje romantične fantazije koje su mi na umu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim osobu koja je u stanju pružiti ljubav, toplinu i pokazati naklonost. Tko će se brinuti za svoju slatku damu i posvetiti joj svu ovu pažnju. Zamišljam nas kako svaku večer provodimo u zagrljaju, kako izlazimo van držeći se za ruke, kako se ljubimo. Ako mi želiš otvoriti svoje srce, cijenit ću to i obećavam da te nikad neću uzimati zdravo za gotovo! Ako me želiš upoznati, ne moraš brinuti o razlici u godinama. Godine mi nisu važne, jer po mom shvaćanju postoje stvari koje su mi mnogo važnije od godina. Trebao bi me moći podržati, uvijek biti iskren sa mnom, imati dobar smisao za humor i to je to. Ne treba mi više, to su najvažnije želje, koje će me usrećiti. Želim da moj muškarac ima dobar smisao za humor. Mora biti snažan i brižan. Ti si muškarac mojih snova?

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page